Uita-te la filmul ultimul dragon în căutare de perle magice online gratuit de bună calitate

Despre filmul „The Last Dragon: În căutarea unei perle magic“

Conform legendei antice, care a venit în lume din China, oamenii de știință moderni și arheologii știu că undeva în China, există o peșteră secretă în care există încă un fel de creaturi mitice. Dragon, a căror strămoși au murit mii de ani în urmă, este gardianul etern de comori - magnifica perla de mare preț, care nu are nici un preț.


Numărul de expeditii au fost trimise în căutarea unei peșteri ascunse, dar nici unul dintre ei ar putea găsi intrarea secretă. Dar doi copii mici - copii arheologi - un miracol, a găsi un loc ascuns, unde de secole se stinge gardian magic. Copiii făcut prieteni cu creaturi de coșmar și a decis o dată pentru totdeauna scăpa nou prieten de la osânda veșnică. Pentru a face acest lucru, ei vor trebui să rezolve misterul unui artefact magic, dar interesat în fața ei nu sunt dispuși să se despartă de o astfel de comoară prețioasă. Copiii sunt în așteptare pentru teste periculoase, dar ele au fost determinate să pună capăt suferinței a mii de ani de reptile.


Magnificent imagine aventura „The Last Dragon: În căutarea unei perle magic“ va permite spectatorilor să meargă într-o aventură periculoasă și să însoțească cei doi eroi curajosi care au decis să scape animalul magic de povara.

The Last Dragon: În căutarea unei perle magic - ceas on-line

Există erori sau probleme cu filmul? Să ne!

Spune-i unui prieten despre impresiile sale:

Uita-te la mai multe filme gratuite:

de film online și coloana sonoră

HDREZKA.ME »Filme» Fantasy »The Last Dragon: în căutare de perle magice

HDrezka.me - suntem cel mai bun film online gratuit, în lume, în calitate bună HD!

Descărcare formulare.
Stai o secundă.