Vis copii interpretare, ceea ce copiii vis - interpretarea viselor gratuit, la

Copiii vis de carte de vis Lofa

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (17)

De ce vis de copii:

Pentru a vis de mulți copii - un indiciu că trebuie să o mulțime de mici probleme, fiecare dintre care va necesita timp și efort suplimentar. Poate că acest vis prezice o creștere a ratei natalității în lume.


Dacă într-un vis a văzut un copil, în viața reală nu se comportă în cel mai bun mod. poznele copiilor dumneavoastră sunt extrem de nepotrivite și rănesc oamenii din jurul tău.
Pentru a vis de plâns copiilor - un vis prevestește un pericol la nivel mondial. va veni timpul când oamenii vor merge la război. femeile vor fi angajate în lucruri necaracteristice, iar copiii vor vărsat o mulțime de lacrimi. Dreamer un vis prevestește relele copiilor sau a rudelor acestora.
Dacă ați visat de copii cu dizabilități. apoi obiceiurile proaste sunt dăunătoare nu numai pentru sănătatea dumneavoastră, ci și starea de sănătate a oamenilor din jurul lor. Uneori, visul prezice dezastru ecologic de pe planetă.
Dacă ați văzut într-un vis al copiilor lor, atunci ar trebui să fie atent în relațiile cu familia lor. Este posibil ca acțiunile și cuvintele lor, le jignesc foarte mult.
Cautare copii - un semn rău. Nu poți găsi o cale de ieșire din această situație din cauza unui număr de probleme mici.
Joaca intr-un vis cu copii - un semn că în viața reală sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru suflet, dar, în ciuda incercarii sale, va trebui să-și petreacă ceva timp pe un lucru neiubit vechi pe care le privează de ultimele forțe.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (22)

Copiii vis mijloace

Dreaming copii frumosi - vesteste extraordinara prosperitate, fericire și aducător de noroc.
Pentru o mamă să viseze plămânii copilului - ceea ce înseamnă că va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va perturba alte probleme minore asociate cu ea.
A se vedea copiii care lucrează sau studiază, vestitori pace și prosperitate.
Pentru a vis de copilul cu disperare bolnav sau mort - înseamnă că aveți motive să se teamă, deoarece există amenințări teribile pentru bunăstarea lui.
Pentru a vis de un copil mort - anxietate și frustrare în viitorul apropiat.
Ne pare rău ceva plâns copii - un semn de probleme viitoare, premonitii deranjante, înșelăciune și amabilitatea prietenilor tăi imaginari.
Joacă-te și mizerie în jurul cu copiii - ceea ce înseamnă că va atinge obiectivul în toate afacerile de afaceri și dragoste.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (14)

Copiii dorm în cartea de vis explica ca:

Beautiful copii - prosperitate, fericire și bun;
pentru mama - pentru a vedea bolnav lor copil cu ușurință - acesta va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va trebui să deranjeze alte probleme minore asociate cu acesta;
pentru a vedea modul în care acestea lucrează sau merg la școală - pace, prosperitate;
a se vedea copilul lor cu disperare bolnav sau mort - amenințarea teribilă a bunăstării;
Pentru a vedea un copil mort - anxietate, frustrare în viitorul apropiat;
ceva rău sau copii care plâng - probleme, premonitii deranjante, înșelăciune și unkindness de prietenii imaginari;
juca și mizerie în jurul cu copiii - scopul tuturor afacerilor comerciale și de dragoste.
De asemenea, a se vedea. Joc, carte, idiotule, Cimitir, Munte, Cradle, Lion, pentru copii, Lily, Pat, inghetata, fund, sarut, plânge, băiat, râde, adopție, Yad.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (5)

Vis carte Freud

Copiii văd în înseamnă un vis:

Copiii sunt un simbol al organelor genitale, în general, sunt de sex masculin și feminin. Adesea se presupune că băiatul este un simbol al organelor genitale masculine, iar fata - mutilarea genitală a femeilor, dar nu este în mod necesar acest lucru.

Dacă joci sau nyanchitsya cu copii, atunci ai o dorință foarte puternică de auto-satisfacție, care nu poate și nu doresc să se confrunte.

Dacă pedepsi sau jart un copil, în general, sau de sex opus al copilului, de asemenea, ea spune despre dorința ta pentru auto-satisfacție. Dar, dacă pedepsi copilul de un singur sex cu tine, se poate vorbi despre pofta ta pentru orientarea sexuală nu tradițională.

Dacă salvați un copil de pericol, de exemplu, un scufundarea, se vorbește despre volumele dorinta ta de a avea un copil, eventual, receptorul.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (16)

Copiii din vis

Un vis în care veți vedea o mulțime de copii frumoși, promite bunăstare și prosperitate. În cazul în care mama a avut un vis pe care copilul ei este bolnav, trezindu-i stare bună de sănătate se va da contrariul, dar alte probleme nu pot fi evitate. Copiii implicați în procesul de învățare sau de altă ocupație pașnică, înseamnă o viață liniștită. Pentru visul unui copil mort înseamnă că, în viitorul apropiat, vă așteaptă la probleme și frustrări. Dacă joci cu copiii, este de a succes în dragoste și de afaceri. Un vis în care vezi copii trist, avertizează cu privire la problemele pe care le aranja pe vrăjmașii voștri.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (4)

Ce înseamnă dacă visul copiilor:

Atunci când o femeie căsătorită vise de naștere - înseamnă că în curând se va lăsa toate bolile și boli, ea va rămâne însărcinată și va da naștere unui copil sănătos. Dacă o singură femeie a avut un vis pe care ea are un copil - astfel încât comportamentul său bun în pericol. Visul despre moartea copilului dumneavoastră ar trebui să fie interpretată în sens opus - copilul dumneavoastră se va recupera.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (2)

De ce vis de copii:

Inseamna instincte nedezvoltate sau funcții. Uneori, în afara contextului necesar pentru a determina pozitivitatea sau negativitatea caracterului pentru persoana.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (3)

Când visezi copii, aceasta înseamnă:

Bine ai venit atitudine, bună a oamenilor. Copiii lor, care nu au într-adevăr - un eveniment foarte mare succes.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (22)

Copiii înseamnă un vis:

Sărută - calm.
De asemenea, a se vedea. Copii, Pat, Foundling, pentru a da naștere.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (20)

Dacă ați visat de copii, aceasta înseamnă:Sărut - liniște sufletească; se joace cu ei - nebunie.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (4)

Copiii vis de carte de vis Drevnerumynskogo

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (8)

mama a visat că ea a dat naștere unui copil fată sănătos, ordonat ... alaptat moloko.Potom a văzut întreaga familie au fost în apartamentul în care zhili20let anterior nazad.Eta apartament a fost o clădire de 5 etaje, într-un vis, această casă a fost pe jumătate distrusă, iar oamenii care a trăit acolo a primit un alt loc de a trăi, iar mama mea a găsit ceva atât de asemănătoare cu unele zhelezyachku și fericit spune tuturor că noi, da de asemenea, în cele din urmă apartament!
răspuns

Vă rugăm să ajute pentru a rezolva acest vis. doar faptul că nu avem nici o proprietate a lui, și am încercat să obținem în linie pentru o zonă de living-închiriere ... rezultatul va fi cunoscut abia în mai ...

Vă mulțumim anticipat.
răspuns

Am visat de cacao casa prietenei unui copil străin născut 3 goluri în vis am fost unih și am văzut acolo ce înseamnă
răspuns

Buna ziua, am avut un vis pe care îl văd copii frumoși, apoi am ajuns la un fel de om, un frumos dar rău, el mă împinge, eu cad mai mult și își pune piciorul pe mine.
răspuns

Am visat că am patru copii - fii. Și al patrulea, cel mai frumos, și este de la persoana pe care o iubesc în viața reală (dar, din păcate, căsătorit)
răspuns

Bine ai venit! Recent, am avut un vis pe care am fost de gând pe bancheta din spate a mașinii și a văzut ceva ca un mic pat de copil frumos copil zâmbitor portabil (până la un an, luni 2-3). Acest copil este, agukaet, zâmbește și trage-mă pe mine ...

M-am aplecat spre el și-a pus brațul în jurul meu cu ruchenkami, apoi a devenit ceva atât de agukat, Bud vorbea cu mine. În vis, am înțeles și chiar să răspundă la ea (păstrați conversație). Cu toate acestea, am avut mugur sentiment, eu îl cunosc o lungă perioadă de timp, deși este un ciudat și necunoscut pentru mine copilul.

Apoi am visat înec în râul oameni ... au distrus nava bud ... am plonjat în râu pentru a le salva (ceea ce este foarte ciudat, pentru că în viața mea am înot, dar davolno adâncime rău și bayus). Am salvat părinții mei (cum au ajuns acolo numai.). Când am ieșit pe uscat din nou, am văzut acest copil, de data aceasta a fost cineva la îndemână (eu nici măcar nu știu cine a fost-bărbat sau femeie ??).

Primul copil am presupune că nu știam, apoi sa uitat la mine din nou (amintiți-vă să Hooke cum ar fi, ești tu!), Am început să mă trage se ocupe de agukat (vorbesc cu mine) și zâmbet. Ceea ce am vorbit cu el, nu-mi amintesc dimineața, dar pentru toată ziua a plecat în memoria de față zâmbitoare pentru copii și modul în care el trage mânerul.

Ce înseamnă acest vis, n-am fost în stare să înțeleagă și unde sunt părinții mei, prea ... Vă rugăm să ajute pe cineva cu interpretarea visului meu.

Vă mulțumesc foarte mult!
răspuns

Am nedospită prietena mea cu 4 copii toate fetele, dar ea a trăit cu o alta facem o fiică iteressno ce visul
răspuns

Am visat că am dat naștere la gemeni: un băiat și o fată. Și am fost foarte fericit, cu toate că ei nu au văzut chiar.
răspuns

mne snilsia strannyj son.byli deti toli v lagere, toli v kamnatah i na nih vnezapno vjehal kto la na britve.ja bojalas Tuda idti, stranno ja ze medik.potom kakoj la muzcina kak de nameknul mne, cto ja dolzna.ja zasla i uvidela CTO mnogie deti Kak de bez soznanija ILI ubity.no stoilo mne prikosnutsia, Oni nacali ozivat, mnogie zasevelilis. potom ja okazalas v dome, butto meu perejehali, nu-mi byli ne odni.opiat Tam Taki ne la Deti, ne la prosto liudi.odnogo podrostka Tozé nado bylo lecit
răspuns

În vis, un vis care a dat naștere la o fată. Alaptati, la început nu era lapte, iar apoi chiar mocnită, copilul a băut lacomie.
răspuns

Am visat că mă duc în intrare și există multe lyudey.A necunoscute trece de - mulți chiriași. Dar, în hol există paturi, în cazul în care se află copiii emaciate. Eu merg cu familiar pentru mine într-o fată de vis - I-am întrebat cine era. Ea a răspuns că a fost copiii care suferă de cancer pulmonar în ultima etapă. Ea merge până la patru paturi supraetajate, stă acolo. Mă duc prea (am fost foarte frică), de asemenea, stai jos, cu dezgust. Eu vorbesc cu ei pentru o vreme. Dar apoi tata adecvat și spune că e timpul. Când spun la revedere de la ei - a începe să plângă ... Îmi pare rău pentru ei, într-adevăr. Mă duc cu tata, dar apoi visul continuă (acolo am și prietenii mei am curățat niște bloc de gheață)) Dar tot acest timp am fost plâns - și apoi m-am trezit. Că acest vis ar putea însemna.
răspuns

zdravstvuyte.mne aproape în fiecare zi visez kagbuto dau naștere sau sunt insarcinata ce eto.snitsya pe tot parcursul anului.
răspuns

Am visat că am sărutat șeful meu (la ceea ce nu este prima dată). La început a fost doar un sărut de bun venit, și apoi a trecut fără probleme toate ușor diferite. te rog spune-mi ce ar putea fi.
răspuns

ajutor razgodat ... vis a început, așa că am fugit și a avertizat oamenii că râul ploaie razalet ... și poporul a stat într-o uluire brusc a început să se întunece și apoi se toarnă un debit mai mare de apă și patru copii au fost măturate de primul am inghetat ca prea amorțite și când am văzut că îneacă a început ei trag afară și peredovat oameni la lungimea brațului, atunci când peredovat ultima dat seama că a patra este mort ... atunci când cere scuze că el nu a putut salva patra femeie mi-a spus că a rămas în viață și bine restul este că atât de repede în râu ... ysohla și a devenit sub razele soarelui;
răspuns

Bună, am avut un vis pe care fiul meu bine, nu l-am văzut. dar nu sunt însărcinată și nu sa căsătorit. Aș dori să știu ce.
răspuns

Am visat că am de economisire primul copil (curat și krupnenky) de la alte persoane, atunci copilul se micsoreaza, devine gri, iar ochii sunt închise, dau vina pe oamenii de la care a salvat copilul, atunci capul copilului cade la pământ, ca și în cazul în care organismul ar fi descompus și din craniul său merge vierme gri. ce înseamnă?
răspuns

de multe ori visez că am uitat sau pierde din vedere nepoata lui, ea a fost în vârstă de 11 de ani, și într-un fel, ne-am odihnit cu Spania și accidental lăsat-o pe metrou Peron. Totul a lucrat afară și m-am întors doar la fel, bine, cred că timp de 10 minute. Dar întotdeauna am vedea visul după acest incident pe care mi-o amintesc plecarea sau oriunde altundeva, spectacol foarte travmirschee. Ce înseamnă? Poate că e din cauza sesiunii viitoare a universității, și eu sunt foarte îngrijorat.
răspuns

Am visat că micul meu fiu propal.Ya în căutarea pentru el și eu nu pot nayti.Zvonyu la poliție, cerând nu doar despre pomoschi.Ya plâns și suspină, tkne ar putea găsi sfârșitul ego.V nu a nashla.Ya totuși ar perezhivayu.Chto znachilo.Podskazhite pozhaluysta.Zaranee mulțumiri.

Am visat că am dat naștere la gemeni, un băiat și o dată devochka.I alezajului văzut anii lor de joc 2-3.Podskozhite te rog, ce înseamnă.
răspuns

Am visat copiii care au mâncat carne crudă. aceasta ar însemna Ispugalas.Chto. Copiii nu erau ale mele, ofițer.
răspuns

În visul meu, am adus acasă o pisică, l hrănit. Și sa transformat într-o fată 7-8 ani. Era palid, cu cercurile intunecate de sub ochi. Sora mea și am întrebat cine era ea, și ea a spus, „Sunt mort. Mama nu a vrut ca eu să mor, și mi-a făcut zombie nemuritor după moarte. " am început să se gândească ce să facă cu ea. I-am spus: „Putem să te îngrop?“, A răspuns ea, „Da! îngroapă-mă, te rog, și gâtul meu obmazhte iaurt, acesta va atrage un vampir, vreau sa devin un vampir „O_O
răspuns

Am visat că am fost fug cu copilul în brațe, am fugit ca o casă a găsit Bude cred că există zhyt și apoi am povarachivaetsya și peredomnoy prietenul meu zâmbește și mă bucur că fugea de cineva care nu-mi amintesc rozshyfrovat de ajutor.
răspuns

Bună dimineața vis am 3 copii 2 băiat și 1 fată, am mers cu ei și a fost fericit atunci am spus că eu sunt subțire și frumos, și vreau un alt rodit.u am un fiu și am a fost un vis
răspuns

Eu visez că am 5 copii. În realitate, am un fiu și o fiică. vis 3 copil care nu există de copii. Eu numesc numele lor, dar eu văd doar un singur lucru în mâinile care nu dețin. Dahl va merge cu soțul ei într-o mașină și a vedea o mare vacă ghimbir alb și eu spun că este necesar să se cumpere lapte pentru copii. Și atunci ce o femeie mă omoară cu un topor în gât spre stânga.
răspuns

Am visat că am devenit tată și s-au născut bliznyashni foarte frumos

Am ținut mâinile la unul a vrut să-l ia în brațe, dar el este ca Satana

Mi-am luat mâinile mele și ma proshiptal că nu-mi amintesc: Ce se poate visa un astfel de vis.
răspuns

Bună ziua, am avut un băiat în casa blgopoluchnom cu care am încercat să creeze un clap mână, și-mi cum se presupune că lasă-mă să merg), și a zis: spune-mi fiu. De fapt, ceva de genul asta, spune-mi?