Vis de copii Interpretare - toate secretele Dreams Revealed

Probabilitatea de executare a viselor


Vis de copii Interpretare - toate secretele Dreams Revealed

Din moment ce unii oameni sunt mai susceptibili de a influența Lunii, iar cealaltă influența soarelui, aveți nevoie pentru a alege ce sistem este mai potrivit pentru tine - în zilele însorite (zilele lunii) sau zilele lunare. Uita-te si vei da seama repede ce sistemul dumneavoastră.Astăzi, ziua 26 a lunii. Vise visat în noaptea de astăzi, promisiunea de plăcere și distracție.

Astăzi, a 4-a zi a lunii. Vise visat în noaptea de astăzi, ca regulă, nu devin realitate.

Astăzi este miercuri. Miercuri - mijlocul săptămânii, condus de intermediar planeta - Mercur. Air Mercur aduce de multe ori lumina, soi, vise forgettable. Dar, dacă este amintit visul, apoi decripta, veți obține informații cu privire la prieteni și cunoscuți, frați și surori, și toți aceștia au contactat în mod frecvent. Dreams mass-media despre modificările minore viitoare în viață. Pe sursele de informații care sunt relevante pentru tine acum, despre învățare, despre excursii viitoare și conversații minte.

În cazul în care mass-media bogat vis, mobil, cu scene frecvent în schimbare, ai persoana sociabila. Cu tine este ușor și plăcut pentru a discuta și în curând veți avea o mulțime de prieteni noi, cu care va fi ușor și distractiv, într-un mod discret, care vă va învăța o mulțime. Dacă visul înseamnă, calm, sau pur și simplu neinteresante, cu situații primitive, banale, în viitorul apropiat, veți experimenta o lipsă de informații, nimeni nu te va ajuta. Ei bine, atunci când în „mercurial“ un vis este o mișcare, se deplasează din oraș în oraș, de exemplu. Mișcarea înseamnă diversitate, bogăție de schimbări de viață pentru o mai bună, recuperarea, construirea de relații cu oameni interesanți. Dacă miercuri seara a trecut în zbor, așa că va fi în curând o mulțime de informații disponibile. Vei deveni mai independent de circumstanțe.

Ce vrei să visezi?

COPII - Visul Miller

Dacă ați văzut într-un vis frumos copii, aceasta prevestește o prosperitate extraordinară, fericire și aducător de noroc.

Pentru o mamă pentru a vis de copilul lor bolnav cu ușurință, ceea ce înseamnă că el va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va perturba alte probleme minore asociate cu ea.

A se vedea copiii care lucrează sau studiază, vestitori pace și prosperitate.

Pentru a vis de mijloace copilul bolnav cu disperare sau moarte care aveți motive să se teamă, deoarece există amenințări teribile pentru bunăstarea lui.

Pentru a vis de un copil mort - anxietate și frustrare în viitorul apropiat.

Ne pare rău ceva plâns copii - un semn de probleme în viitor, premonitii deranjante, opresiune și unkindness dintre prietenii tăi imaginari.

Play și drege cu copii înseamnă că va atinge obiectivul în toate afacerile de afaceri și dragoste.

COPII - Vis Modern

Mulți copii visează - la alarmă și probleme.

Pentru a vedea că copilul a căzut, aceasta înseamnă că în curând veți avea o mulțime de obstacole în afacerea ta.Plansul copii într-un vis - un semn de înșelăciune și probleme de prieteni falși.

A se vedea copii la joacă - pentru o veste bună, pacea de familie și bucurie.

Un vis în care vezi că copilul este mersul pe jos, fără supravegherea unui adult, înseamnă că puteți regreta că sfatul străini neglijate.

Însuși să se joace cu ei - pentru a atinge obiectivul dorit.

Copil însoțit de bone pentru a vis - un vestitor de o distracție plăcută și relaxantă.

Cele mai multe copii dădaca într-un vis - o indicație a faptului că prietenii sau partenerii, pentru ajutor sau sprijin care vă așteptați, vă va trăda într-un moment dificil.

Dragi copii să viseze și să fie mutat - la vestea bună, sau o cunoștință nouă și plăcută.

Childless văzut într-un vis pe care ei au copii - un semn că sunt în așteptare pentru o viață fericită și prosperă.

A se vedea copilul dormind pe mâini sau pe umerii unui om vestind nașterea unui băiat, și, dacă este în mâinile femeilor, familia unei fete. Cu toate acestea, acest vis poate fi interpretat ca numai cei care sunt într-adevăr așteaptă nașterea copilului. Alții un vis prevestește probleme și griji cu privire la afaceri.

Arunca copilul într-un vis - un semn al eșecului planurilor. Părinții acestui vis prezice boala copilului lor.

Lovirea unui copil într-un vis înseamnă că vei reuși.

Pedepsirea copilului într-un vis - un semn că ar trebui să se pocăiască de greșelile lor. Fără ea, nu va fi capabil de a reuși.

copii murdari și nespălate într-un vis - de a mari probleme, litigii, care cad brusc peste cap.

Pentru a vis de rău copilului dumneavoastră - o bătaie de cap și certurile interne. Dacă visezi că copilul dumneavoastră are o temperatură ridicată sau febră, atunci sunt în așteptare pentru distresul emoțional mare sau depresie. Pentru a vis de copilul foarte bolnav sau mort - un semn al pericolului agățat peste familia ta și bunăstarea. De multe ori un astfel de vis prezice prăbușirea de speranțe și planuri.

Copiii pentru a vedea modul în care acestea lucrează sau merg la școală - un semn de bună speranță pentru împlinirea unei dorințe.

copii nelegitimi într-un vis - un semn de acuzații pe care le dușurile din jur. Uneori, visul indică faptul că aveți o mulțime de invidie, doar de așteptare pentru moment de a face cu tine.

copii handicapați mintal în somn prezice o nouă durere din cauza eșecurilor în afaceri.

Ascultați vorbesc copiii (dacă nu te irita) - la pace și prosperitate în casă.

Daca visati nedoela trepidațiile copiilor, în viața reală, cineva te va obosi promisiuni false și incompetența lui.

Copilul tot mai mare pentru a vedea modul în care el este mai frumos și schimbarea în fața ochilor noștri - un semn al unei foarte bune, bunăstare boding și consolidarea dispozițiilor.

Pram vezi gol - din păcate, din cauza propriei lor nesiguranță și singurătate, cu copilul - un semn de ajutorul unui prieten loial.

Copiii mici într-un vis înseamnă, de obicei probleme. Dar, pentru a vis de adolescenți portends ajutor și speranță.

Dacă ați avut un adolescent nefamiliare, atunci acest vis prevestește prosperitate și succes a planului dumneavoastră.

Dacă visezi tu știi că un copil vine la ruda ta, apoi așteptați pentru moștenirea sau profit neașteptat.

Foster copil au într-un vis înseamnă că vei primi sprijin în afaceri sau de cineva vă va oferi să participe într-un caz favorabil dumneavoastră.

Daca visezi nu a putut adopta (adopta) a unui copil, concurenții ai bătut. Uneori, un vis prevestește un eșec în realizarea un fel de afacere.

Dacă visezi că ați adoptat oamenii bogați, vei primi sprijinul și patronajul oameni influenți, care vă va oferi cu implementarea cu succes a planurilor tale.

COPII - vis slavă

Sărut - liniște sufletească; se joace cu ei - nebunie.

COPII - Visul lui Freud

Copiii sunt un simbol al organelor genitale, în general, sunt de sex masculin și feminin. Adesea se presupune că băiatul este un simbol al organelor genitale masculine, iar fata - mutilarea genitală a femeilor, dar nu este în mod necesar acest lucru. Dacă joci sau nyanchitsya cu copii, atunci aveți o dorință foarte puternică de auto-satisfacție, care nu poate și nu doresc să se confrunte. Dacă pedepsi sau jart un copil, în general, sau de sex opus al copilului, de asemenea, ea spune despre dorința ta pentru auto-satisfacție. Dar, dacă pedepsi copilul de un singur sex cu tine, se poate vorbi despre pofta ta pentru orientarea sexuală nu tradițională. Dacă salvați un copil de pericol, de exemplu, un scufundarea, ea vorbește despre dorința de a avea un copil, eventual, receptorul.