Vis Interpretarea mare, ce mare vis - interpretarea viselor gratuit, la

mare vis de vis Miller

Auzi sunetul melancolic al mării - viața agonizantă și fără iubirea neroditoare și de companie de participare;
a se vedea - dovada inutilitatea așteptărilor. deoarece prin complac în plăceri carnale, va lâncezi pe plăcerile spiritului pe care carnea nu poate înlocui;


pentru fete - aluneca repede peste suprafața netedă a mării, împreună cu favoritul său - visele de fată materializa fericit, și bucuria va fi de a proteja jurăminte de fidelitate.
De asemenea, a se vedea. Înot, accident, navei, Lifeboat. Calm, Anchor.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (9)

Ce vise Sea:

Dacă auzi un sunet de vis melancolic la mare - atunci sunt destinate vieții agonizant și neroditoare fără dragoste și participarea companie.
Visele din Marea arată inutilitatea așteptările dumneavoastră, deoarece se complac în plăceri carnale, va lâncezi pe plăcerile spiritului pe care carnea nu poate înlocui.
Dacă o fată visează că ea alunecă rapid pe suprafața mării, cu lor preferate - apoi, visele ei de fată materializa fericit, și bucuria va fi de a proteja jurăminte de fidelitate.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (1)

Marea este un vis

Ca visele la mare, atunci această persoană va avea în curând să fel de viață, cum ar fi marea, nelinistit. Du-te mal. Plaja langa mare - drum; uita-te la mare - știri de departe; albastru mare de apă, albastru - o întâlnire (de obicei, de dorit, plăcută). Ocean curat - se îmbogățească; de sănătate. Sail de mare - bogăția, nava - lucru util.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (19)

Marea vis a vis de carte pentru a scrie ca:

Mers pe jos de-a lungul țărmului, plaja - drum; uita-te la mare - să păstreze o distanță; înota în mare, pe barca - schimbări importante; Wave - pierdere; -opasnost se încadrează în mare; a se vedea navele de pe mare - anxietate.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (3)

A se vedea mare într-un vis înseamnă:

Dacă cineva vede că călătorește pe mare - va câștiga un mare rege. A se vedea, se îneacă în mare - înseamnă să fie atrase de rege pentru raport. Văzut pe valurile mării - înseamnă anxietate și a sarcinilor.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (8)

Înțeles somn mare

liniștit - viață liniștită
roiling - viața turbulentă
se încadrează în mare - suferă pierderi
înot în mare - venturing lucruri periculoase
să se înece în mare - sunt de vina pentru nenorocirea lor.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (9)

Ce înseamnă dacă visul de mare:

mers pe jos de-a lungul țărmului, plaja-drum; uita-te la mare, să păstreze o distanță; du-te prin schimbări-barca importante; apă albastru, albastru - întâlnire.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (5)

Ce vise Sea:

Viața ta; o mare, așa este viața; în cazul în care vă aflați în mare, în cazul în care vă aflați în viață (în partea de jos, pe suprafață, pe malul).Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (25)

În cazul în care marea este un vis, aceasta înseamnă:

Calm mare - din fericire; roiling - ghinion.

Aceasta este o adevărată interpretare vis? Da (14)

Am visat că am fost la mare cu un tip, și el încearcă să mă învețe să înoate. Am folosit pentru a merge în apă, dar se pare că marea nu este din apă și nisip. Nisip, desigur, curat - la fel ca în deșert. Sunt la o pierdere, iar el spune: „Nu-i nimic, pentru că în acest nisip de mare și de ședere. Trebuie doar să înoate prin ea, „Și eu văd :. Big un val se ridică, doar minunat. Și el a spus: „Chiar acum trebuie să navigheze prin valuri.“ Și eu nu pot pentru că mi-e frică. Și acest val este tot pe mine, dar se pare că acesta conține mai mult aer decât nisipul. El înțeapă fata mea, dar eu pot vedea marea. Știu că trebuie să urmeze acest om. Ce înseamnă?
răspuns

Și eu sunt pe ceainic electric a fost de rulare pe mare, și în apropiere de malul apei - gheizere calde, cum ar fi fântâni mici, utykanye în derută. Oamenii așteptau atunci când se estompează și a alergat la ei pentru a obține o privire mai atentă. Și m-am dus pentru o unitate de-a lungul coastei. Plaja de nisip peste tot, într-un singur loc, o coborâre abruptă ...
răspuns

Și, recent am vise în mod constant cu privire la mare. Azi am avut un vis în noaptea aceea eu plutesc în mare, peste cap de frumos cerul înstelat, și este atât de ușor de a naviga, și inima mea foarte fericit ...
răspuns

Am visat că marea au aruncat de pe cadavre pentru a naviga în paketah.Potom ne-am dus de înot de cealaltă parte ostrovka.Ya a vrut să sară în mare dintr-un beton „pod“, dar la începutul unei furtuni, cum ar fi un tsunami, iar vremea a fost bună ... am fost acoperite și noi înot vodoy.bylo apă inconfortabil.
răspuns

Și am visat că într-o mare tulbure, am decis să fac o „stea“, și încet a început să meargă sub apă. Vocile devin mai liniștit și mai departe de mine, era înfricoșător și, în același timp, a avut încrederea că mă voi întoarce ... Poti sa-i spui ce este. Vă mulțumim anticipat)
răspuns

Am visat despre casa mea, undeva în spatele caselor orasului este mare, era noapte, dar unele întuneric, ca și în cazul în care, fără furtuna luny.Byl, am mers pe apă, t.e.bylo foarte mic, am fost în obuvi.Kak dacă după ploaie, dar nu este o piscină, dar exact la mare, dar asfalte.Ya pentru cineva a umblat, ca și în cazul în care a urmat, dar nu au înțeles sfârșitul eto.V care, înainte de m-am dus sa ma trezesc pentru niște scări în spirală, care a luptat valuri, unul aproape am sufocat, dar au existat doar stropi, pe care am întors și zakryvalas.Mne nu a fost atât de rău, unii cu îndrăzneală nce era.

Am visat că am fost la mare cu rudele svrimi, toți verii mei și sestry.Bylo foarte însorite și calde, nisipul a fost cald și marea caldă teplym.My odihnit, a băut bere și au mâncat pește ... La fel ca în realitate.
răspuns

Sunt în Suedia, în picioare pe malul morya.I astfel încât doresc să înoate în apă rece ca gheața, este pur și simplu intolerabil! Prietenul meu spune, Urmează kupalnikom.Uhozhu, dar înot nu este vozvraschayus.Hotya trage ca un magnet înapoi.
răspuns

Venind în jos de pe munte la mare, seara, nu o furtună mare întuneric. Oamenii de pe plaja pentru a prinde coajă mâinile de mare mare si frumos, vii, din care scoate în afară gheare mari. Am la fel doresc o coajă frumoasă, găsi, ea a apărut pe nisip după valuri othlynuvshey, frumoase si vii, din apa care iese un om a avut aceeași coajă, dar gheare foarte mari, imense, imense, l-am invidie, și vreau unul ... la sfârșitul vis am aruncat-o coajă în mare, îmi pare rău pentru o creatură care trăiește în ea. Prompt, ceea ce ar putea însemna
răspuns

Navigat pe o navă pe mare, liniștită, calmă, frumoasă, și apoi a crescut la cel mai înalt catarg și a sărit în jos, se aruncă luând în picioare la partea de jos, și apoi a început să plutească la început (amintiți-vă tot teamă că aerul nu este de ajuns), a apărut chastlivaya astfel = ) și sa trezit =)
răspuns

Anastasia va primi în curând căsătorit și dragoste pentru bolschoy
răspuns