Vis ochi Interpretare

SUPERSONNIK.COM

Ochii din vis poate fi o imagine simbol al evenimentului sau situației; observarea simbol al unei persoane sau situații.
Ochiul care se uită la tine într-un vis - poate că cineva din spatele te uiți, să analizeze acțiunile tale, vă interesează. Probabil că nu observă în viața reală.Uită-te la tine într-un vis - poate o auto-evaluare; analizeze acțiunile și gândurile lor.
Ochii din vis nu în interior - probabil un om se gândește numai la el însuși, arată egoismul în vederile lor asupra vieții.

Oferirea ochiului in timpul somnului, se introduce ochi cuiva - pentru a încerca să influențeze concepția sa, încearcă să împingă adoptarea unor opinii sau gânduri.

Lipirea ochii mei pentru mine - poate să înțeleagă și să rezolve orice situație; pentru a vedea ce nu au observat înainte.

Cineva vine la ochi, culoarea ochilor, ochi corectează în vis - probabil, cineva vrea să influențeze gândirea, în opinia ta.

Este imposibil să se deschidă ochii într-un vis - cel mai adesea: este imposibil de a vedea situația actuală plină de viață; este imposibil să se înțeleagă în mod corespunzător cazul intenționat, rezultatul ar fi, probabil, nu ceea ce era de așteptat; filozofie, principii, iar abordarea actuală a vieții nu permite să se miște mai departe atât spiritual cât și în afacerile materiale.

Fii fără ochi, fără ambii ochi într-un vis - este de natură să facă greșeli în vederile lor asupra vieții în general; greși în opinia cu privire la un anumit caz important; nu pentru a vedea situația reală.

Orbire într-un vis poate însemna imposibilitatea în această etapă din orice motiv pentru a vedea direcția viitoare de dezvoltare a afacerii; imposibilă în acest stadiu, pentru a evalua în mod corespunzător starea situației lor de viață.

Ochii din vis toamna și să crească din nou - poate însemna o reevaluare de opinii cu privire la o anumită situație critică.

Paint ochii într-un vis - este probabil să se schimbe mintea lui, cu ochii la un eveniment sau situație.

Plansul într-un vis - să fie supărat, supărat, jignit.

Crying lacrimi de sânge în timpul somnului - de multe ori experienta si foarte deranjat de rudele de comportament sau Outlook și dragi oameni; mult mai supărat din cauza problemelor în situația vitală.

Bury ochii în somn, pentru a trata ochi - probabil pentru a schimba punctele de vedere ale mai corect; într-un timp scurt pentru a înțelege greșelile lor; pentru a înțelege modul de îmbunătățire a situației; „Sănătos“, punctele de vedere ale lumii, sau lucruri de făcut.

Uwe-do ochi - este pre-DUP-ima-pro-TIV capre-l Ba-Shikh week-ru-gov, urmează-dyaschih pentru fiecare co-fum toate shim SHA-d, care-a fi tu este-strica de -lo.Liu byaschim vis sous-aprins vkrad chi-Vågå co-Per-ni-ka.

Ka-Rie GLA a - semn ve roloms-MPT Crești.

Uite ho-lubyh ochi, mustață-trei lenny pe tine într-un vis, sous-aprins te ka-kuyu un non-UD-chu la-cauza Th-lea sute-no-Wa sha extra Ro-Bost.

Ce-secară GLA din - pre-DUP-ima-pro-TIV-EH-Vågå patru STI-ka pescuit.

Ec-în cazul în care într-un vis ai o GLA Sun-pa-Lena sau sunteți ochii mânăstire-ETE - asteptati, cele de pe Java-Vosges-eschafoda guvernamentale co-byty.

Sky-la-ho-ri-ny-NY vis în cazul în care vă dezvăluie Xia-od-ZY Naugle Th cu om - a aprins partea sous-contabilă.

Es Ai Ac-nyatsya co-wr-la zye Liu Di - ZNA-ieftin, ai bu-copii SKO-ro unu-core-press pe-sches-TVO Nep-ri-Yat-guvernamentale Liu Dei.

Es un soț-chi-no-Ac nitsya lui coș-love-evaluate sau ZNA comay-la-sit-camping pe no-go - un lac cha-la-este faptul că eco-dimensional-le-SW chenie soțiile-supa contact HS-ro-Ea este a lui ut-ra-o.

Ec-dacă de vush-ke Ac-nitsya în ext-TION ca un vis al unui soț-chi-nah, ea bu-copii HS-Ro-recoltare este de a pierde-ro-detel termen-ext-re puta-tiile.

DREAM Tsvetkov.

Ochii fara o fata sau ciudat - o schimbare semnificativă pentru o mai bună, propunere de afaceri neașteptate.
ochii oblici - noroc în bani.
Frumosi ochi - loialitate.
Foarte mare - moștenire.
Ochii te privesc - pentru a concura.
Ochii animal - invidie, gelozie.

DREAM Grishin.

Eye View, calitatea vederii - semnele de starea mentală a visătorului, intensitatea vieții sale spirituale, copiii dreamer, sănătatea lor, boala, organele de dragoste visătorului, energia lui.

Au vedere buna, „ochii muta rapid“ - bun, fericire, sănătate.
seeing slab, cu ochii abia deschise, „lent de cotitură peste“ - pierdere, sărăcie, vapori nocivi din absența utilizatorului.
Miopie - probleme.
Durere în ochi să se simtă nisipul în ele sau ceva interferează - urât de sine, o conștiință vinovată.
Au un spin - înșelăciune, au o mulțime să aibă grijă de copii adulți, ei nu vor în curând „va ieși în oameni.“
Ochii își pierd una - cazuri complicate, boondoggle, nefericire cu copii.
Ochiul urmează într-un vis - chinurile conștiinței.
Pentru a merge orb într-un vis - o pacoste, trădare, moartea celor dragi: copii sau surori.
A se vedea în oglindă pe care ai ochi frumosi mari - fericire (fericire la copii).
Ce ai ochii inflamat dim - necazuri (anxietate din cauza copiilor).
Vedeți-vă în oglindă, cu un ochi incolore sau albe - să fie conștienți de nesimțirea comportamentului lor.
Cu bombat, a ieșit din orbitele ochilor - pietrificare suflet nesimțirea.
Vedeți-vă în oglindă cu găuri pentru ochi - adevărata intuiție, înțelegere profundă, clarviziunea.
Cu ochii strălucind - simt o forțe periculoase, demonice.
Ochii lui renuntat pentru a vedea - o nunta, copiii încep o viață independentă.
Scoateți și trata ochii - un sentiment al falsitatea percepțiile lor, concepții greșite despre lumea copiilor lor într-un nou mod de a vedea viața personală va fi subiectul conversației.
Au un vis al treilea ochi - nașterea unui copil, femeia, sarcina, riscul de a ruina creat operele sale.
Lumina de la ochi pentru a ilumina drumul lor - de a începe un nou mod de a percepe lumea.
Pentru a vedea dacă unele creaturi urmărești și încercând să mănânce ochii - simt disconfort si probleme din secretele altor oameni, avertizând împotriva dezvoltării periculoase a forțelor spirituale, o imaturitate spirituală periculoasă.
A se vedea ochiul uman pe o masă într-un bol, sticla, etc - .. va dezvălui detalii jenante din viața ta, să se simtă frica de dreptatea divină.
Pentru a vedea o grămadă de ochi umani - pietre prețioase.
Văzând ochi cu cataracta - pentru tine urmăresc îndeaproape dușmani.
A se vedea ochiul rău cuiva - un vis urât, prevestind un colaps periculos de planuri, înșelăciune, provenind probabil de la rude.
Văzând în ochii singur pe cineva întunecate - ascunse de la tine și munca grea a conștiinței va da rezultate neașteptate, cineva este cu ochii pe tine.