Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn

Ce un vis pentru a picta ochii? Vis Interpretarea specifică: te caută să ascundă ceva de la alții, închis în sine, prea încrezătoare în sine. Dar, în viziunea de vis promite, de asemenea, un admirator secret, întâlniri romantice și căsătorie avantajoasă.Corectează comportamentul lor, să evite falsitate

A se vedea cum să coloreze ochii, înseamnă că trebuie să-și reconsidere comportamentul lor nesincera, pentru că dorința de a nu părea destul de atât, de fapt, poate juca o glumă crudă.

Ce un vis pentru a picta umbrele ochilor? Vis carte spune: doriți să ascundeți anumite informații de la alții, dar aceste încercări au fost vizibile din exterior.

Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn

Utilizarea de umbre este adesea interpretată ca o indicație a minți. Ar trebui să fie precaut de a limita și în comunicare, pentru că te poate răni grav tine.

Nuanțele de relații

umbre pictate si rimel in somn? Femeia o astfel de viziune avertizează că înșelătorul pot apărea în mediul său. Ar trebui să aleagă prietenii cu prudență.

fetele nemăritate vis să picteze în ochii de cerneală? Vis Interpretarea explică, sa întâlnit cu un admirator obsesivă, care are intenții serioase.

Nu te supraestima, fii prietenos

gene rimel colorată într-un vis? Tu chiar te iubesc, dar feriți-vă de realitatea arată prea egoist - numai instraineze-te de la alții.

De ce vis de un creion pentru a picta ochii? Sleeping de multe ori se retrage în sine. Trebuie să fim mai prietenos față de ceilalți.

Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn


Un vis de a folosi un creion negru pentru machiaj? În realitate, evaluați sexualitatea lor prea mare. O astfel de încredere este capabil de a afecta relațiile cu un partener - aceasta poate conduce rival.

căsătorie avantajoasă

Pentru a vis cât mai exact vopsea capacele cu un creion în fața unei oglinzi, de asemenea, înseamnă a fi o căsătorie avantajoasă și viața din abundență.

Paint ochii în oglindă, respectând în același timp măsura și gust - de Interpretare vis, ar trebui să se uite la împrejurimile sale. Există un om care este îndrăgostit de tine și asigurați-vă că ați răspuns la sentimentele sale.

Visul dermatograf înfrumuseța? Va primi o întâlnire plăcută cu iubitul ei.

Examinați opiniile dumneavoastră

În vis prea luminos pentru a picta creion de ochi? Vis carte sugerează: atunci când întâlnirea cu un om să acorde o atenție la comportamentul său, acțiuni, mai degrabă decât pe exterior.

Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn

A se vedea cum să picteze prea luminos în vise de noapte, înseamnă: ai format avizul greșit pe mai multe lucruri importante. Este necesar să se corecteze erorile în comportamentul lor. Prietenii ajuta să discearnă adevărata stare de lucruri.

Cum de a compensa?

Interpretarea somnului ia în considerare cât de frumos:

  • umil - sunteți obosit de atenție persoanei, vreau să iau o pauză de la revendicările;
  • ca un loc de muncă - în vrac, o mulțime de grijile de zi cu zi;
  • seara aplicată make-up - planificat o întâlnire romantică;
  • curaj, sfidător - doresc să acționeze în ciuda cuiva;
  • sexy - ca un om interesant.

Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn

Vis Miller: dacă doriți să se ascundă sub masca

De ce vis de un ochi? Este un memento de dușmani care caută să-ți facă rău. Prin urmare, se aplică machiaj reprezintă o dorință de a ascunde în spatele unei măști adevărata lor natură.

Dorința de a atrage atenția

Pentru a picta ochii, pentru a rezuma săgeată într-un vis - dorința de a atrage atenția unui tânăr frumos. Nu exagerati.

Visul trage săgețile de pe pleoape? Vis Interpretare specifică: dormit este în mod constant încearcă să sublinieze trasatura lor de a câștiga sau talentul. Este de dorit să-l păstrați de la bombat.

Vis ochii vopsea de interpretare a ceea ce un vis pentru a picta ochii în somn