Voiding ce sunt și cum să trateze - răspunsurile și sfaturi dvs.

Voiding ce sunt și cum să trateze - răspunsurile și sfaturi dvs.

Bine ai venit! Din păcate, întrebarea dvs. nu este în întregime corectă. Urinarea (mictio latină, uresis, urinatio; sinonim :. Deurinatsiya) - este procesul de golire a vezicii urinare la majoritatea mamiferelor, prin piși în mediu. La om, este în mod normal aleatoriu, care vine periodic act de golire a vezicii urinare. Din aceasta este clar că pentru a trata urinarea în sine nu are nici un sens, și nu există nici o astfel de necesitate. Un alt lucru este faptul că o persoană poate experimenta tulburări urinare. Voiding - tot acest grup de simptome, dintre care fiecare poate indica probleme grave ale tractului urinar (inclusiv rinichi de boli). Sunteți în întrebarea dvs. nu a specificat exact ceea ce face sa suferi. Cred că cel mai bun pariu este cu problema de a consulta un medic.Printre micțiune tulburări pot fi incontinență urinară (incontinența) - o boală a cărei manifestare majoră este eliminarea involuntară a urinei. Incapacitatea de a controla urinare - o problema foarte frecvente la nivel mondial.

Tratamentul incontinenței urinare. In prezent, pentru tratamentul incontinenței urinare folosit tehnici non-farmacologice, medicale și chirurgicale. Pentru metode nemedicamentoase au ca scop formarea vezicii urinare si pelvin (exercitii Kegel, stimularea electromagnetica si stimularea electrica a podelei pelviene, pas fără tratament). Metode medicale indicate în incontinenta urogentnom, acestea sunt îndreptate spre îndepărtarea vezicii hiperactive folosind anticolinergice, antidepresive. Pentru tratamentul stresului si incontinenta urinara tratament chirurgical mixt, care are ca scop - pentru a intari muschii pelvieni.O dificultate și poate fi urinare intermitentă. Dificultate urinat, sau cum este numit în mod corespunzător - tenesmă se exprimă sub formă de disfuncție a urinării (disurie), care se manifestă în incapacitatea de a corect și goli complet vezica urinara. Si scurtarea incontinenta urinara este cauzata de obicei de unele boli urologice, inclusiv boli de rinichi și / sau ureter, sau prin unele schimbări care au loc direct în vezica urinară, care poate fi pur și simplu aglomerat. În orice caz, acesta este un semnal de alarmă, care dă naștere unor alerte de grave.

Tratamentul urinare dificilă

Principiul de bază al tratamentului unor dificultăți de urinare este de a elimina cauzele apelurilor lor. Dupa aceea, pacientii prescris tratamente specifice, cum ar fi sitz bai calmante, comprese locale sau împachetări. În plus, un factor important în tratament eficient devine reglarea regimului alimentar.

Astfel paralitic dificultate urinat necesita sitz bai cu vapori de cald abundent, la o temperatură a apei nu mai mică de 22 de grade, timp de până la cincisprezece minute. Apoi folosiți comprese, care se aplică pe stomac și a avut loc timp de câteva ore.

Inflamația cauzează dificultăți la urinare, prin aplicarea pentru a elimina stomac liniștitor loțiune sau folie completă, până la douăzeci de minute în durată.

De asemenea, reducerea efectivă a stărilor de boală pentru orice tulburări de urinare sunt motive de 3 ore jumătate de baie și băi de șezut pe baza vaporilor cald. Atunci când au loc fundalul urinare dificilă și constipație, asigurați-vă că pentru a face o clismă.

Cu toate acestea, trebuie amintit că, în cazurile severe, nu se poate face fără utilizarea unui cateter pentru a evacua urina sau interventie chirurgicala. Prin urmare, nu încercați pentru a trata simptomele bolii pe cont propriu, și du-te imediat la medic!