Vreau să opresc să se așeze la un computer

Gândiți-vă la orice afacere online. Și casa ta este bine :). Recoltat, se spală, mănâncă fierte. Și poate aminti prieteni vechi (mai bine decât cei care nu au un calculator sau nu, în funcție de ea), du-te pentru o plimbare cu ei, ci, mai degrabă decât doar să ia o plimbare și du-te la clubul de paintball, piscina, pe perete de alpinism.O casă motiva te asculta acest cântec frumos aici Glory Butusov -

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Alocați întâlniri cu prietenii, să comunice mai mult cu ei, du-te pentru o plimbare pe stradă. Dacă nici un prieten, apoi conectați-vă pentru un câine să meargă, avea grijă, să o antreneze. Și este posibil și nu cei implicați în lucruri folositoare, e fratele meu a învăța să cânți la chitară, pentru lecții on-line, iar el nu este chiar rău se transformă, iar trenurile nu este cu mult mai puțin de o lună. Încearcă să te găsească doar pentru că aveți aceleași interese în viață. doar să fie implicat în punerea în aplicare a acestora.

începe cu ce să facă în timpul liber. Acesta este primul motiv pentru care stau la calculator.

apoi dezumfle cronometrul program pentru a vă șurub. cere gospodării pentru a ajuta la vointa. arunca un computer într-un vârf de cuțit

în cazul în care nu ajuta, du-te la un psiholog pentru a trata un comportament dependent.

începe peeling off cu compania treptat, ca toate dependențele. ogranichte primul maxim de două ore la un calculator.de ce stai în spatele lui, la toate?

1) Stand pe scaun / scaun, a muta mai aproape de computer canapea. Minciuna este mai convenabil.

2) în răcitor, aerul trăgând din carcasa, se introduce o bucată de hârtie groasă, astfel că el a apărut până când computerul activat. Este mai potrivit pentru acest scop, o fâșie subțire tăiat dintr-o sticlă de plastic.

3) Mutați computerul de mai sus, astfel încât să se așeze și uita-te la monitor a fost extrem de incomod. în picioare de lucru. Pentru completitudinea senzațiilor pot fi setate pe podea, deversând agrafe de hârtie. În cazul în care forța de yoga, pur și simplu nu se poate zdrobit mazăre.

4) BIOS Valoarea schimbare de setare responsabil pentru urmărirea supraîncălzirea CPU. Am pus valoarea minimă. Calculatorul va supraîncălzi rapid și închide automat. Foarte bine să fie, în cazul în care sistemul de răcire al radiatorului procesorului pentru a elimina și a pune fanless (răcire pasivă).

5) Arată joc „Klondike“ soț, frate, familia, și oricine din gospodărie. Să presupunem că îngrămădite solitaire de 10 ori într-un rând și nu poate fi repetată, pentru că timpul nu este suficient. Lăsați-i să stea în locul tău.

În cazul în care pentru a începe? Dacă sunteți sigur de a fi decis să nu mai stau la calculator, sau dacă aveți nevoie de Internet, în general? Dacă dețineți Internet pentru nimic, apoi vinde calculator, sau cineva a dat-o, de exemplu, da un prieten sau o prietena, care poate da o rudă, apoi deconectați conexiunea la Internet în sine și nu-l plătească. (Dar atunci este necesar pentru ceva pentru a comuta -. Pentru a găsi un înlocuitor, o altă activitate care ar putea fi interesant pentru tine si iubit, hobby-uri pot, sau orice lucrare de creație, încercați să-l poate dovedi, dar chiar dacă nu iese nimic, niciodată să fie târziu din nou pentru a cumpăra un calculator sau laptop, și din nou pentru a face o conexiune la internet. (dar încă mai trebuie să scape de calculator și este de a începe cu acest lucru)