Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

Având în vedere următoarea traducere extraordinară a recentelor săgeți cred că este necesar să spunem câteva cuvinte despre acest eveniment.

Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

Prima ajustare punct de majoritatea covârșitoare de ceasuri moderne CASIO este doar să selectați fusul orar.


Nu a fost întotdeauna, dar treptat centura sa mutat la poziția de pornire.
Mulți oameni dor de acest punct „dupa ureche“, și apoi pune întrebări pe forum.

Ei bine, de fapt, nu atât de critică. Fus orar afectează numai 2 lucruri. Pe modul de „timp“ lumii si radiosinhronizatsiyu. În cazul în care nici una, nici nu este utilizat, puteți pune în siguranță orice arbitrar - fără probleme vor fi

fusurile orare în Casio acum prescurtat oraș până la 3 litere (de multe ori nu coincid cu numele centurii). Earlier've fost capabil sa stabilit doar offset, dar acum aproape nu se produce.
Fiecare cod zonă corespunde unei anumite compensate în ore de la UTC UTC.

Pentru a seta corect ceasul - primul lucru pe care trebuie să știți care a compensat corespunde orașul (Internet pentru a ajuta), și apoi să vedem ce orașul de ore depuse la selecție au o schimbare similară (manual pentru a ajuta), și a pus unul dintre ei.

Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

Această bază.
Acum, trecerea la „ora de vară“.

Eu spun înfricoșător. Nu există nici o „ora de vară“ nu există. Chiar dacă bunica mea de 30 de ani te-a învățat să o facă în toamnă - este încă acolo.

Pentru fiecare zonă, așa cum am scris mai sus, au convenit un offset de la UTC. Aceasta este (centură) timpul său local. ora locală standard - în ceea ce privește burgheze STD în stabilirea corespunde ceasului (în funcție de mecanismul) indicatorul DST = OFF sau dacă există o alegere neposredsvenno STD.
Dacă suntem foarte bine doriți bunica zauvazhit - poate fi numit de iarnă, deși nu este competentă.

Ora de vară este pe un burghez dialect DST (ora de vară Ziua) este întotdeauna diferit de la local la o oră. Este setat în setările DST = ON sau pur și simplu alegerea DST în cazul în care o astfel de opțiune în mecanismul.

După cum puteți vedea economisind timp pentru centura 3 - este doar de patru ori. Asta e tot. Nu există miracole.Prin urmare, DST primăvară adăugând o oră, iar în toamna - o revenire la standard.

Într-un mecanism deosebit de savvy, este încă posibil să se stabilească DST = AUTO - care oferă traducerea automată a săgeților de 2 ori pe an, în selecția de fus orar.

Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

Important! Mai întâi, selectați fusul orar, și apoi DST.

Și atunci se obține o anumită alegere.
Aceleași Ora este UTC + 3, puteți obține cel puțin două opțiuni de bază
Sau pentru a ridica orașul cu UTC + 3 și DST = OFF.
Sau pentru a ridica orașul cu UTC + 2, și DST = ON

În ceea ce privește modul de fus orar - este exact aceleași opțiuni.

Iar în ceea ce privește radiosinhronizatsii - nu întotdeauna. Pentru unele orașe, nu este inclus. Și acesta este motivul pentru care alegerea orașului poate afecta performanța acestei funcții.
În cazul în care sincronizarea de sprijin ceas prin semnal radio, și există o dorință de a încerca norocul în utilizarea acestuia - atunci trebuie să încercați să alegeți un oraș care se potrivește cu abaterea de la UTC (sau decalate cu o oră înainte), care este a ta, din lista celor în care radiosinhronizatsiya este posibil. (Există o listă de instrucțiuni)

Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

Din păcate, dar aceasta nu funcționează întotdeauna.

Acum, despre plăcută. Pentru locuitorii din formații românești centrale și oricine altcineva care timp Moscova - a venit un pic de bucurie.

Anterior, fusul orar MSK a fost aleasă ca UTC + 4.
Proprietarii fericit de noi mecanisme cu alegerea existente București ca încă într-un fel ieși - a pus MOW (UTC + 3) și DST = ON.
Dar unul dintre centura nu a fost forțat să utilizeze JED (UTC + 3) sau DXB (UTC + 4) - dar, în ambele zone nu a fost disponibil radiosinhronizatsiya.

Fleac, dar frumos!
RiseMan-s favoare;)

Zone timp în ceas - caracteristici și casio subtilități

și anume pentru Moscova, acum este necesar să se aleagă ATH + DST? În cazul în care nu la Moscova?

Cum merge? GW-3000 este la fel ca și după sincronizarea în propria zona ATH - timpul vigoare este schimbat la STD și smytyvaet o oră în urmă. După fiecare Sincronizare prin forțe stabilirea DST, pentru a obține ora locală. Am înțeles că nu există nici o soluție la problema ..

Vă mulțumim pentru comentariu.
Voi încerca să corecteze paragraf.

Dar pentru a clarifica - în modul radiosinhronizatsii, nu există nici o informație cu privire la ora de vară.
De asemenea, în GW-4000 modul de ceas nu DST = AUTO.

De ce acționează ca plumb, scăzând la ora de vară OFF - se pare că are logica modulului. Deși instrucțiunile spun că toate acestea nu ar trebui să facă, dar nu există nici o înțelegere clară.
Acum am nici o 4000th la îndemână. Dar am pus în planurile de a obține și examina acest punct.

Ultimul paragraf este un pic înșelătoare. Și rețeta este corectă în cazul în care este posibil de ore pentru a dezactiva funcția AUTO DST. Cu GW-4000 meu nu este trece. Semnalul radiosinhronizatsii au informații despre ora de vară. Ceea ce duce la o oprire automată DST, DST în STD și dezvăluindu săgețile înapoi un mod oră.

Sihron nu ar fi rău. Acesta este colegul meu în captura de sincronizare districtul Ruza, etajul al patrulea - ferestrele zaapad. Nu prind în Pushkino 🙁 ferestre adevărate la est și etajul al treilea. - /