Casatoreste-te într-un vis - la ce

Casatoreste-te într-un vis - la ce

Vise, aceste întrepătrundere bizare de reale și fantastice, vin la fiecare dintre noi. Uneori, văzut într-un vis este atât de vie, realist și impresionant. Deci, se pare că acest lucru este un fel de semn. Și care indică să se căsătorească într-un vis? Pentru fiecare fată și femeie este un eveniment, chiar dacă nu în realitate, nu este obișnuită, și să știe valoarea sa nu va fi de prisos.Casatoreste-te într-un vis poate fi diferit


Este demn de remarcat faptul că valoarea acestui vis diferite interpreți de vise, și ei sunt mulți, nu sunt prezentate în mod egal. Cu toate acestea, pentru a ajunge la un numitor comun este încă posibil, care este de a face un singur sau cel puțin un sens comun similar. Principalul lucru pe aici - context. Sau, mai degrabă mediul înconjurător, nuanțele și detaliile care modifică în mod semnificativ interpretarea sa ...

Ceea ce contează este totul: Intri se căsătorească în toamna sau iarna, pentru care și în ce condiții. Acesta joacă un rol, și căruia îi este un vis. Are o fată tânără, o femeie căsătorită sau văduvă. Inele, buchet, rochie de mireasa si chiar coafura impune un sens suplimentar de interpretare.

Eroina de nunta de vis


Când o fată tânără se căsătorește. Acest lucru înseamnă că este timpul de mare schimbare în viața ei. Dacă sunteți căsătoriți. intră într-o căsătorie cu o altă persoană, atunci acesta indică trădarea iminentă și trădare. Văduva vis căsătorești promite doar dezamăgire în viață.Pentru a vis accesorii pentru nunta


Dacă se căsătorească într-o rochie de mireasa alba. și rochie te văd foarte clar, atunci acest vis vă avertizează cu privire la probleme de sănătate. Dar coafura de nunta. dimpotrivă, ea promite un premiu bun, câștigând o creștere salarială. Buchet de nunta - un fel de sfaturi pentru a scăpa de modestie excesivă în relațiile cu sexul opus.

Dacă te căsătorești cu o ...


Casatoreste-te cu un străin înseamnă probleme în familie, și căsătoria cu un văduv prevesteste pericol. Dacă sunteți căsătorit și apoi văduve. cel mai probabil, veți găsi o dezamăgire profundă în dragoste. Poate preferata ta de a pleca. Un vis în care alege un soț bătrân ramolit. Acesta servește ca precursor al bolii. Dacă sunteți în ajunul nunții sale pentru a vedea cum se căsătorească alta. Acest lucru, destul de ciudat, spune că, în realitate, ați făcut alegerea potrivită. Și dacă, dimpotrivă, mirele a ales soția sa cu o altă fată. atunci înseamnă că în căsătorie vei suferi de gelozie. Dar, cu toate acestea, este complet lipsită de temei.

Când și cum te-ai căsătorit


Dacă ați primit o ofertă de căsătorie, și nu a ezitat să-l ia - bine, afacerea ta va merge pe modificarea. Iar dacă ezita, să se căsătorească sau nu pentru a merge, atunci, din păcate ... Acesta arată că alții nu sunt prea mari un aviz din partea ta. Casatoreste-te în secret are un sens similar: place barfa despre tine. Și reputația ta poate suferi.

Să se căsătorească în toamna - este, în general, un semn bun. Înseamnă că alegerea ta reală - un om de încredere și demn. Întârzii pentru propria nunta - la pierderi și pierderi financiare. Să se căsătorească, dar în același timp, se simt mireasa nefericit denotă boală și dezamăgire. În general, orice dezamăgire la nunta nu prezice nimic bun.

Căsătorește-te să fii atent peste tot ...


După cum puteți vedea, vise mărite cu o foarte contradictorie, este doar pentru a face o mică clarificare pentru a adăuga acest lucru sau că detaliu, și somnul devine mai lung sens diferit. Chiar și un vis plăcut și interesant, din păcate, poate prezice evenimente proaste și vice-versa. Nimeni, desigur, nu suna să ia în considerare viața noastră prin prisma viselor, dar uneori interpretarea lor poate fi foarte, foarte util.