Zverdvd finală 2018 3

• Hard disk: 10 Gb

• Unitate: DVD-ROM

- Disc de încărcare pentru a lucra și de a restabili sistemul.

- Un set de instrumente antivirus proaspete, pentru lucrul cu discuri și imagini, backup și sisteme de ridicare, restaurarea informațiilor pierdute, afișarea informațiilor de sistem, etc.- Uxtheme - patch-uri pentru a utiliza comanda nesemnate

- Tcpip.100 Creșterea limita simultană incompletă (întredeschis)

conexiuni TCP / IP 1-50 c

- Addon Obligatoriu dll - Fișierele suplimentare necesare pentru a rula .dll

- Windows Media Player 11 11.0.5721.5280

- Internet Explorer 8.0.6001.18702

- J2SE Runtime Environment

cui este încă necesar, și de ce? Aceste asamblare XP?

p.s.n la mine cu adevărat interesat.

De exemplu mine. Destul de des tratate persoanele cu o cerere de a reinstala sistemul de operare și a mașinii acestea sunt de așa natură încât sistemul de operare de mai sus XP a pus pur și simplu nu are sens. Mai exact ZverDVD, pur și simplu, pentru că este de asamblare foarte simplu: un software suplimentar foarte necesare (cum ar fi pictograme pentru drive-uri, cu o bandă de volum de muncă de sprijin), instalat cu sistemul de operare, instalare ușoară, set bun și util de instrumente incluse în kit-ul cu sistemul de operare, WPI- bibliotecă. care vine, de asemenea, într-un kit cu sistemul de operare (de multe ori mi-a salvat!), și cu activarea oricăror probleme. Mai multe argumente?

[Profil] [PM]

Experienta: 4 ani 3 luni


Chet nu este clar de ce totul este spre deosebire de Windows XP?

[Profil] [PM]

Experienta: 7 ani 4 luni


și din nou, nici un răspuns nu este. Nu am nevoie, dar eu nu spun că ea nu a avut nevoie de o alta. ei faci, leagăn. Dar ceea ce eu nu înțeleg.

software-ul secțiune îngustă, nu putem descărca separat și instalați-l? și ce vrei să spui, secțiunea îngustă? Ce înseamnă asta, oricum?

Ei bine, versiunea mea licențiată a cripto software-ul Pro funcționează numai pe XP, entitățile software complete, care sunt la sol și numai de lucru pe XP ca mine foarte mult, astfel shake de asamblare. Veți avea nevoie de Windows pentru jocuri, filme, internet, etc., și, prin urmare, nu înțeleg de ce XP dacă există un frumos șapte ..Doi oameni de putere egală, cu atât mai puternică - cine are dreptate!

[Profil] [PM]


În „la distanță“ nu este specificat tăiat din folderul I386 LANG, cu toate consecințele sale. Desigur, dacă este necesar, acesta poate fi găsit pe orice alt disc cu Windows, dar asta a fost șters - xs.

[Profil] [PM]

Experienta: 4 ani 6 luni


Cu stick-ul nu poate fi stabilită. Zbor unitate, unitate flash USB, am făcut strict în conformitate cu instrucțiunile - numeroase erori în timpul instalării. Ca urmare, un rahat solid.

[Profil] [PM]

Experienta: 4 ani 8 luni

Am un calculator destul de vechi, a pus acest Windu după Grupul celor Șapte, dacă el ar „acoperi“?

[Profil] [PM]

Experienta: 4 ani 8 luni


[Profil] [PM]

Experienta: 7 ani, 3 luni


În cazul în care a făcut butonul „Descarcă“?

[Profil] [PM]

Experienta: 4 ani 4 luni

Cel mai bun pentru Windows pentru totdeauna.

PS pentru cei care au venit să verifice komenty:
Ura vin7 în cazul în care bășină fără butonul OK, nu poți. Și prostia asta ar trebui să fie 2:00 zero cu setările, forumuri și site-uri VIN7 tematice.

[Profil] [PM]

Experienta: 7 ani 10 luni


Cel mai bun Windows este un Windows pur, și nu toată adunarea.

[Profil] [PM]

Experienta: 8 ani 3 luni


Cel mai bun pentru Windows pentru totdeauna.

PS pentru cei care au venit să verifice komenty:

Ura vin7 în cazul în care bășină fără butonul OK, nu poți. Și prostia asta ar trebui să fie 2:00 zero cu setările, forumuri și site-uri VIN7 tematice.

un fel Zhzhosh. Doar un porc gimor poate mai mult va fi. Dar pentru cele mai multe mașini mai vechi atunci. Asamblarea animalului folosit și de probleme nu a fost niciodată pentru el, care booolshoy MULȚUMIM!

[Profil] [PM]

I 7-ka la locul de muncă la nimic. Fără a XP pentru a funcționa în mod normal, nu poate - toate vechiul program, și reglat la ea. Cele mai multe vor merge sub 7-a-boo, dar de ce? Dacă totul este reglementat, în cazul în care totul funcționează, și dacă ați găsit chiar și o modalitate de a face upgrade XP la 19 ani, spune-mi, de ce ar trebui să fac ceva nou atunci când vechi funcționează așa cum ar trebui să-mi? XP la locul de muncă se va ridica la faptul că, încă nu arde un PC.

[Profil] [PM]

Experienta: 3 ani 6 luni

Borg și a refuzat hryuschi Refresh la ea, așa că de ce ștampila de asamblare și încă nu de tip calitativ de animale? Acasă nu dă pentru că noi jocuri nu sunt compatibile cu porcinele înjunghierea pot fi obținute de la autoritățile pentru acest lucru.

Sunt de colectare napi în minus.OLOLOShKI.
Moderator amintesc - a emis un avertisment, atunci OCHKANUL spune în persoană.
Am vrut să cac pe avertismentul)))))))

[Profil] [PM]

Ei bine, probabil că ați primit deja. Ciudățenie.

90% din calculatoare cu XP ar trebui să construiască ZVER versiuni diferite.

[Profil] [PM]

Pagina 1 din 2

Fus orar: GMT + 4

Nu puteți posta subiecte noi
Nu puteti raspunde la subiectele
Nu puteți modifica mesajele dumneavoastră
Nu puteți șterge mesajele dumneavoastră
Nu puteți vota în sondaje
Nu puteți atașa fișiere la mesaje
Nu puteți descărca fișiere