Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Boli ale vaselor de la picioare se dezvolta treptat și pe o perioadă lungă de timp nu dă nici un simptom persistă. Fără excepție, toate vasele de boala la om au o astfel de calitate ireversibilă. Din nefericire, tratamentul bolilor vasculare ale picioarelor metode conservatoare pot fi de susținere numai. Discuție despre recuperarea completă fără o intervenție chirurgicală chirurgie vasculară nu este necesară. Atunci când schema terapia bolilor vasculare selectate de succes poate duce la stadiul remisie pe termen lung (regresii și recidivă).remedii populare permit să controleze orice boală a extremităților inferioare pentru o perioadă lungă de timp, fără utilizarea unui număr suficient de agenți farmacologici nocivi. Acest lucru este foarte important, deoarece nu există un tratament de intretinere a bolilor venelor și vaselor de sânge rapid progresive, iar oamenii pot pierde eficiența lor din cauza imposibilității de mișcare independentă în spațiu.

boala ocluzivă - boli vasculare periferice

Boala ocluzivă - o inflamație cronică a mucoasei interioare a peretelui arterei, cel mai adesea se dezvoltă în faza târzie de sifilis. Îngroșarea rezultatelor peretelui arterial la colmatarea progresiva a arterelor și apariția simptomelor bolii leziuni de perfuzie (ischemie). Boala ocluzivă care afecteaza aorta poate duce la blocarea gurii arterelor coronare care furnizează sânge la inima. boala ocluzivă a arterelor care alimentează peretele aortic, de multe ori cauza formării anevrism. La boala cel mai frecvent periferice vasculare ale membrelor inferioare, ceea ce duce în cele din urmă la tulburările trofice, gangrena si amputarea.

Scleroza - un sigiliu vaselor de sânge cauzate de pierderea elementelor funcționale; intarire peretii vasului. Este depunerea de săruri de var în pereții vasculari și cartilajele, pierzându-se astfel flexibilitatea cartilajului, și a vaselor de sânge - elasticitate. Var pot fi depuse în alte părți ale corpului, dar pentru viața de boli periculoase, în principal, nave ventrale: creierul, inima, aorta. rinichi.

Scleroza poate fi neuniform și difuză.

SM determină inflamația poate fi de obicei cronice (tuberculoza. Reumatismul, sifilis, etc.), tulburări circulatorii (stază venoasă), modificări de vârstă, tulburări metabolice, și altele.

Uită-te la aceste picioare boli vasculare în fotografie, care prezintă semne clinice:

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk

Varicele - o boală a venelor și a vaselor de la nivelul picioarelor

Varicele - este formarea de cheaguri de sânge în interiorul lumenului vaselor de sânge sau în cavitățile inferioare. Dezvoltarea varicelor ca leziune boli vasculare promovează venele musculare de perete (aterosclerotică, inflamatorii, sau de altă origine), incetinirea fluxului sanguin, a crescut de coagulare a sângelui și vâscozitatea. Pacienții cu varice sunt, de obicei, de presiune scăzută.

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk

In cele mai multe cazuri, acest lucru se produce boli vasculare venoase și pe picioare, cel puțin - varicele în sistemul arterial, care provoaca tulburare de sange loc al țesutului adecvat, de multe ori cu necroza ulterioară. Astfel, varice în sistemul de circulație coronarian duce la infarct miocardic. navele varicoase ale creierului - un accident vascular cerebral.

Ca urmare a acestei boli venele picioarelor si a vaselor de sânge își pierd elasticitatea și capacitatea de a contracta lor. Tromboflebita poate să apară - un blocaj al venelor cheag de sânge (trombi) cu dezvoltarea inflamației peretelui vasului. Cauzele tromboflebită: infectie, prejudiciul venos, încetinirea fluxului de sange si creste coagularea acestuia. Uneori, tromboflebita apare ca o complicație după naștere, diferite operații, boli infecțioase, tumori maligne, ca urmare a trecerii la inflamarea peretelui venos rănilor.Pentru tromboflebita au tendința de a femeilor gravide (care urmează să aibă loc în modificările lor fiziologice de sânge și creșterea presiunii intra-abdominale).

Foarte adesea afecteaza venele extremităților inferioare și a pelvisului.

Simptomele inițiale ale tromboflebita a membrelor inferioare - plesnire și durere trăgând în mușchi de vițel, durere când stoarcere acestor mușchi mâini, umflarea.

Complicația cea mai periculoasă de tromboză - o separare cheag de sânge (sau o parte a acestuia) si obtinerea-l în artera pulmonară.

Boala varicoasă a extremităților inferioare

varice ale membrelor inferioare bolii vasculare - o schimbare in vene, care este exprimat în expansiunea lor în formă de sac, crescând lungimea, formarea de meandre și bobine uzloobraznyh.

Dezvoltarea venelor varicoase promovează obstructia fluxului de sange din cauza tromboză venoasă, constipație, stoarcere venele pelvine, sau tumori la femeile gravide uter.

Varicele apar de multe ori cu picioare plate, uneori, se dezvoltă la persoanele care sunt angajate în muncă fizică grea (fierari, portari), sau pentru persoanele care stau pe picioarele lor pentru o lungă perioadă de timp (agent de vânzări, bucătari, frizerii, chelneri, etc.).

remedii populare Rețete pentru trombi în vasele

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Ia remedii populare pentru problemele din vasele ar trebui să fie, după consultarea cu medicul curant. Rețineți că numai diagnosticul corect vă permite să selectați strategia de tratament adecvat. Alte caracteristici rețete tradiționale din patologiile extremităților inferioare. Printre ei vor fi în măsură să găsească o remedii populare potrivite pentru formarea cheagurilor de sânge în vasele de sânge, varice, endarteritis obliterantă si multe alte boli.

Tinctura de Kalanchoe penat.

penat Kalanchoe sau briofillum, este larg răspândită în camera de cultură. Ca în cazul în care pentru a sublinia proprietățile curative ale acestei plante, este popular menționată ca ginseng sădite. mod original de reproducere naturală a acestei plante: pe marginile de frunze cărnoase sunt plantule mici. Prin urmare, numele său - „germinare frunze“ briofillum, care a tradus din limba greacă Astfel de plante sunt numite vivipar.

Frunzele sunt Kalanchoe spălate, uscate, zdrobite, pe jumătate umple-le sticla de jumătate de litru și se toarnă borul cu alcool (pentru lipsa de alcool, puteți utiliza vodca). Infuzia pus sticla într-un loc întunecos, se agită în mod regulat.

După 7 zile, perfuzia este filtrată și este gata pentru utilizare. Acesta este folosit ca un remediu popular pentru varice pe picioare pentru frecare.

picioare Frecați de jos în sus (de la picior la genunchi și până) înainte de culcare. Cursul de tratament - 1 lună. Pentru dispariția grilei albastre a procedurii venelor mici, face zilnic timp de 2-4 luni.

remedii populare Rețete pentru varice pe picioare

Start remedii populare Semafor pentru varice de pe picioare ar trebui să fie o plantă care este utilizat pe scară largă în prepararea produselor farmaceutice.

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Tinctura de castan cal (obișnuit).

Formulări de castane redus de coagulare a sângelui, întărește pereții capilarelor și venelor, previn formarea de trombi în vasele sanguine și contribuie la resorbția trombilor formate.

Tromboza si tromboflebita ia farmacie tinctura de castan cal (Aescusan) 10-20 picături de 3 ori pe zi, la 20 de minute înainte de masă.

Tinctura este ușor să se pregătească acasă.

Florile și fructele de castan insista pe vodca (într-un castron separat). În acest scop, 10 g de flori de castan sau aceeași cantitate de piele ghimpată purificată și fructe zdrobite se toarnă 100 ml de vodca si infuzat timp de 7-10 zile într-un loc întunecat, agitând zilnic. Tinctura finită este filtrată și depozitată într-un loc întunecat.

Infuzia de fructe este luat pe cale orală, de 3 ori pe zi, timp de 30-40 picături cu apă, timp de 20-30 minute înainte de mese timp de 3-4 săptămâni.

Tinctura de flori freacă de picioare de 2 ori pe zi (dimineața și seara). Pentru vindecarea ulcerului varicos aplica un unguent de propolis 15%.

Infuzia de flori și fructe de castane este folosit ca varice.

Tinctura de semințe drogheze de droguri.

100 g semințe coapte Datura medicament din această rețetă populară de varice pe picioare turnat 0,5 litri vodca și insista într-un loc întunecos, timp de 14 zile, agitând zilnic.

Ia tinctura de varice, după cum urmează:

  • în prima zi - 5 picături de diluat în 100 ml de apă și se bea timp de 30 de minute înainte de micul dejun:
  • a doua zi - numărul de picături crește cu jumătate (10 picături):
  • a treia zi - luând 15 picaturi; a patra zi, apoi - se adaugă încă 5 picături și, astfel, ajunge până la 25 de picături pe zi, păstrând această sumă înainte de sfârșitul cursului.

Durata tratamentului - 1 lună.

remedii populare pentru varice pe picioare

remedii populare pentru varice includ diverse plante, tincturi din care sunt folosite în interiorul, cât și extern.

4 tulpini de aloe (planta de tăiere la o săptămână nu apa!) Toaca marunt, se toarnă alcool într-un raport de 1 la 10 și infuzat timp de 10 zile. Este interiorul venelor varicoase 40 de picaturi de 3 ori pe zi înainte de mese, până la o astfel de recuperare.

trifoi alb pe bază de plante.

100 g de trifoi alb sec (sus) este turnat 0,5 litri de vodca si insista 14 zile, agitând zilnic. Finit filtru de perfuzie și să ia în varice 15 picături de 3 ori pe zi inainte de masa timp de 10 zile.

Tinctura de alb trifoiul este bine dovedită în tratamentul infertilității.

apă miere cu oțet.

Pentru tratamentul varicelor dimineața și seara pe stomacul gol (la culcare) bea un pahar de apă fiartă cu 2 lingurite de otet de mere si 2 lingurite de miere. Viena lubrifia de jos în sus oțet de mere în dimineața și seara.

Tratamentul de remedii populare endarteriita

Boli ale vaselor de sânge și venele extremităților inferioare și fotografii de tratament uman cu folk
Tinctura de măceșul

Uscate solduri zdrobite pentru a trata endarteriita remedii populare, le umple 2/3 din volumul de sticlă de jumătate de litru și umple-l la vodca de top a crescut. Infuzat timp de 15 zile într-un loc întunecos, agitând de zi cu zi.

Filtrul finit și să ia tinctura la o Scleroza de 20 de picături pe zi, pe o bucată de zahăr timp de 10 zile.

Infuzia de plante si extract de propolis

Pentru o infuzie de plante va avea nevoie de:

  • margarete, flori 30,0 g
  • semințe de morcov 50,0 g
  • Semințe de mărar odorante 20,0 g

3 lingurite amestec de pudră uscată se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, fierte timp de 5-6 minute, trase 1 h, se filtrează și se bea 150 ml de 4-5 ori pe zi cu obliterantă endarteritis. simultan primi 10% extract alcoolic de propolis (30-40 picaturi de 2-3 ori pe zi).