Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor

Bow cu furnir mâinile lor. Materiale. 1.Shpon - acestea sunt foi subțiri de lemn. Plumbul este folosit pentru a face mobilier, acestea sunt lipite peste simplu din lemn pentru a le da un aspect frumos. Avem nevoie doar de specii, cum ar fi furnir de frasin, paltin, in cazuri extreme - fag. Personal, am făcut arcuri de cenușă albă.Cumparam furnir, după cum urmează: să ia „pulsul prețurilor“ și sunt în căutarea unui oraș adecvat „furnir“. Vândut-l, de obicei în cutii. Într-un ambalaj multe frunze, dimensiunile de aproximativ 140 x 2300 mm, și o grosime de circa 0,7 mm. Dacă ai noroc, nu poți cumpăra pachetul întreg, și doar dreptul de suma, și avem nevoie - de aproximativ 6-10 pliante - aproximativ - 2-3,5 metri pătrați, un pătrat. metru costă în jur de 80 p. si avem nevoie sa cumparam furnir de aproximativ 240 p. este un pic, în comparație cu costul de un arc bun (100-300 $)

Permiteți-mi să explic de ce furnir. În principiu, copacul nu este cel mai bun material pentru fabricarea de arc durabil. Lemnul descompune, în special în acele locuri în care există defecte (noduri, câștig buclat, kososloynost etc.) furnir folosim doar pentru că el nu are aceste defecte, sau, mai degrabă, puteți alege foi de furnir fără ele.
Avantaje: furnir
a) Este granulată drept, și chiar dacă nu, puteți tăia umeri în direcția straturilor.
b) Este ușor de manevrat, în comparație cu întreaga bucată de lemn (cu foarfece de croitorie tăiat și tăietor de papetărie) este mai mică decât este necesar, în consecință, pentru a prelucra piesa de prelucrat.
c) Puteți da arcul din furnir, practic orice formă.
rășină 2.Epoksidnaya - furnir ei am lipici și alte detalii de ceapă - vândute în orice magazin de hardware (atentie este destul de nociv) Este necesar să se cumpere „epoxi“ în două sticle într-o singură - rășină, și într-un alt - agent de întărire. Am lăsa o ceapa - 2-3 pachet, care este de aproximativ 100 $, sau un pic mai mult.
De asemenea, necesită un plastifiant (dibutilftalat), principalul lucru este să nu exagerați, pentru a adăuga la rășină - 5-10%
3. Pentru Kevlar sau nevoie de coarda arcului de fibre Dacron. (Șir de producție va fi descrisă într-un alt articol). Observând este fibre, fire răsucite nu, în caz contrar acesta va untwist apoi la încuietorile - inamicul nu recomanda J poate fi cumpărat de la magazin pentru pescari, untwist sau panglica în cablul de fibră optică.
Pentru compusul arc trebuie să fie doar 2 buloane cu piulițe și șaibe (I M6). Și cele două știfturi.
Pentru o ceapa mai de durată - trebuie să fie consolidată, nevoie fie de fibra de sticla sau fibra de sticla, cel mai rău caz, puteți utiliza o bandă de-serpyanku de magazine de bricolaj. Materialele rămase nu sunt atât de dificil de accesat, și apoi să le cumpere nici o problema. trebuie să fie făcut, dar despre ele mai târziu, la doar câteva dispozitive.
Instrumente:
1. Un cuțit ascuțit poate fi de papetărie, dar mai bine - pantofului.
2. foarfece croitoreasă
3. ciocan
4. clește
5. Clemă (o mulțime)
6. avionul (nu poate)
7. Fișiere
8. mulți metri de diferite „piei“
9. mâinile proprii
Pentru fabricarea compusului mâner arc poate fi necesar pentru a detalia și puzzle sau frezat. În caz contrar, va trebui să sufere pentru o lungă perioadă de timp a văzut, dar au nevoie de un burghiu, mai multe mecanisme pentru tratarea lemnului vă va face ceapa mai repede, a salutat prezența cuptorului. Prin modul în care face mai ușor, pentru a pune împreună un dulap (cutie mare) și se introduce acolo niște becuri puternice (60 W 3-4) elektrorubanok De asemenea, nu doare avionul și polizoare unghiulare. Am toate acestea, atunci când acesta nu a fost și am chinuit mult timp cu un fișier și șmirghel.

Apoi, din nou, se confruntă cu o alegere, ce s-ar pleca umeri drepte,


sau obratnovygnutye (rekurved)


Diferența constă în primul rând în faptul că de ardere directă sau, mai degrabă, deoarece este mai stabil în timpul arderii și obratnovygnuty - (. A se vedea articolul meu pe Arcurile teoriei) în continuare, după cum a raportat o mai mare boom-ul de energie în împușcat, iar acest lucru la fel forță de tracțiune. Deci, decizia este a ta, am ales varianta de mijloc (cea din imagine în partea de jos a articolului). În general turc arcuri umeri umflatura a fost chiar mai mult si ajunge ca ceapa în stare, fără șirul este închis în ring, dar nu fac furnir, pentru simplul motiv că furnizarea de energie nu va permite lemn, deoarece îndoirea arcul.
proces
Alegeți foaia cea mai granulată de furnir si foarte atent taie din ea o fâșie lungă de aproximativ 80-100 mm mai lung decât lungimea de arc, și lățimea - 40 mm în mijloc și 20 mm la capete. Ceva de genul asta:


aici este un pic exagerat, dar principiul general este clar. Acest lucru trebuie să fie cea mai buna trupa, deoarece va experimenta cea mai puternică tracțiune și de încovoiere în împușcat, și va fi aspectul arcul tau. Ia această piesă cu cea mai mare seriozitate si diligenta.
Aceste fâșii lungi vor dura aproximativ 7-bucăți, cu toate că altele pot fi selectate cu o scrupulozitate mai mică, dar încă destul de atent. Astfel, de tip în grosime la capetele arcului aproximativ - 5 mm. Desigur, aceste dimensiuni sunt valabile pentru jocul de arcuri pentru arcul și grosimea trebuie să fie mai puternic pentru a lua mai mult, și astfel straturile de furnir, cel mai lung va fi, de asemenea mai mult (nu uitați consolidarea ulterioară a umerilor, un braț gros va rupe). Apoi, fiecare strat ulterior de furnir să fie puțin mai scurt și astfel de straturi ar trebui să fie de aproximativ 13 (20 - Numărul total de straturi de furnir din cel mai gros punct din mâner, minus 7, pe care le-am făcut). Fiecare strat scade treptat până în cel mai scurt mâner care ar trebui să fie de până la 400-500 mm. Straturi scad într-o progresie aritmetică. Se calculează lungimea de școală elementară, desigur algebra rememorare lor, ci doar în cazul în care, aduce cu formula:


D (i) = D (min) + ((D (max) - D (min)) / a * i)
în cazul în care:
i - numărul de benzi de furnir, pentru, pornind de la cele mai scurte benzi de furnir, care manipulează
D (i) - lungime i furnir benzi
D (min) - lungimea cea mai mică lățime de bandă (aici 400 de - 500 mm)
D (max) - lungimea celei mai lungi lățime de bandă (am avut 1700 mm va avea „bărbie până la + 80 mm“)
a - cantitatea totală de scădere a lungimii pieselor de furnir (aici 20-7 = 13)
înlocuind numărul i 1 - 13 obține lungimea fiecărei benzi de furnir.
Tăierea acesteia din urmă, cel mai scurt circuite, o lungime de circa 400-500, împărțiți toate benzile în jumătate (acesta este locul unde marcam marcator).
Ori benzile în ordinea corectă, combinarea acestor note.
Rândul său, în jurul valorii de un astfel de tort:

Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor


Aici, din nou, un pic exagerat pentru claritate, în realitate, toate un pic mai mult si mai subtire. Și, desigur, straturile va fi mai mare decât în ​​imagine.

Apoi, framanta întregul buchet epoxi de instrucțiuni, adăugați un plastifiant, și frotiu totul de lucru. Noi încercăm să o facem mai repede, până când a început să se stabilească. cel puțin o oră la a încerca toate acestea contribuie. Fold bandă adezivă murdărită de presare primul mijloc care combină riscurile care au marcat centrul și netezește treptat capetele (pentru a evita bule de aer în grosime de adeziv). Unge după suprafață și așa mai departe. În continuare, vom apăsa în mijloc, o clemă, sau mai bine două, la o scurtă distanță unul față de celălalt în bucăți, astfel încât pliere lung nu este deplasat. Wrap în umeri din plastic, puteți lua saci de gunoi regulate. Prin epoxidica polietilena nu se lipeasca. Și apoi un foarte strâns de clemă și până la sfârșitul anului, înapoi totul cu o frânghie. Mai bine, banda pe baza c / b (de exemplu negru) sau o bandă puternică. Este necesar să o facă foarte bine, în caz contrar arcul atunci când împușcat va exfolia. Este important să se înțeleagă că au nevoie de un pic de adeziv, care este, adezivul nu trebuie să formeze un strat separat între benzile de furnir, deci trebuie să trage împreună un pachet, astfel încât toate excesul de adeziv stoarsă.

(Săriți peste acest pas dacă va pleca cu umerii unbent), atunci vom folosi acest lucru pentru a se adapta aici pentru a da arcul de formă:


Apoi, totul este pus într-o zonă uscată, caldă și ventilate, cum ar fi o baterie de la fereastră și să aștepte timp de două zile, cu atât mai mult - mai de încredere, nu ar trebui să fie nici o grabă. Cine are un cuptor, cel mai bine este să se usuce acolo.

Recoltarea este gata. Apoi, folosind rindeluit (sau fișier) sostragivaem cu atenție fețele sale laterale. Nu este în nici un fel, atunci când lipire nu ar trebui să formeze goluri între benzile de furnir, dacă încă acolo, cu grijă pe toată adâncimea de epoxi proshpaklevyvem, și se usucă din nou, iar apoi acest loc ar trebui sa fie bandajat cu fibra de sticla sau fibra de sticla epoxidice pe. Apoi, din nou, ca un avion sau un furnir ledges zaravnivaem fișier și apoi le șlefuite cu grijă cu șmirghel, în timp ce în
secțiune transversală se dorește a se obține: (top - side, cu fostul furnir pe traversele prova stomac)

mâner
Acum, avem nevoie pentru a consolida un pic buton pe ea dokleiv, fie din lemn sau furnir este același, în mai multe straturi (aș prefera o bucată de lemn - l încurc mai puțin).
Deci, uita-te în jurul valorii de mâner:

Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor


Și aceasta - dimensiunile aproximative și proporțiile:

Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor


Suntem de tăiere sale lungi, subminează un fișier și șmirghel pentru rotund, dintr-o bucată solidă de lemn (de exemplu fag).
În mod ideal, boom-ul ar trebui să aibă loc în centrul arcului. dar acest lucru este dificil de realizat, deoarece mânerul va fi în mijlocul unui foarte subțire și se poate rupe în jos, astfel încât face cadrul de ochire pe stânga, dar nu uita de durabilitate.
Manevreze trebuie să fie un pic mai mult pentru a consolida, cel mai subțire punct, se poate rupe. Aceasta este pentru lemn nesolid (de exemplu, mesteacăn). Dacă faci mâner de fag, grosimea acestuia ar trebui să fie suficient, dar încă o pereche de piese pentru a insera un unghii lungi, groase sau doar o tijă de metal groasă nu doare. Înainte de lipici mânerul pentru arcul umeri, făcându-l două tăiere, lipire și investind acolo, ceva lung și oțel, apoi totul se toarnă epoxidice, cu adaos de rumeguș (a luat mai puțin la epoksidki

Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor


Doar despre chitare electrice au întărit gât, astfel încât să nu îndoiți, nu știu.
Mai mult, acest mâner am lipit aceeași epoxi umerii ceapa și presat clemă șurub pentru câteva zile, a se vedea că se potrivește perfect împotriva membrelor, în caz contrar ea va cădea în timpul arderii. Pentru puterea este încă posibil de a face constricția cablului la capetele de mâner, cum i-ar lega cu umeri. Există o altă opțiune pentru șurub într-un cuplu de șuruburi, de asemenea, nu prea mult. Pentru arcuri puternice - este obligatorie.
Cadru pentru reperare stânga în prova boom-ul corpului făcut după lipire mânerul, pentru a nu obține offset atunci când lipirea umerii și brațele.
Apoi, întreaga ceapa lăcuită sau în alt mod protejat de umiditate (ceara, un antiseptic și așa mai departe.) Fixat cu, de exemplu, pielea foarte subțire (nu învelite), se face la capete, prin tăieturi șir, de altfel, capetele ar fi frumos să fie consolidate. Dokleivaem pe partea exterioară (spate) de ceapa pentru 3-4 straturi de bucăți mici de furnir.

Bow cu mâinile lor furnir - oleor - muzica si versuri ale remorcilor


Următorul este lipit sau înșurubată pe un raft de lemn pe brațul stâng și, de fapt, totul. se va trage. Acesta poate fi colorat, dokleivat furnir modele, lichidare mâner bandă albastră magie, de masterat pur și simplu adorat la jocuri și de a folosi alte tipuri de creativitate. Acest arc, dacă este făcută cu atenție, va dura pentru o lungă perioadă de timp, și nu pe un joc va atrage priviri invidioase.

Unul din arcul meu arata ca (sau aproape :)), este compozit adevărat, dar se străduiesc să depășească: