Cum de a găti tincturile de alcool

Flacon cu condimente.

Poate chiar nu bea oameni știu că, în plus față de o vodca simplu, există o varietate de tincturi: aproape orice magazin, puteți vedea sticlele în care nuci de pin plutitoare și piper roșu de ardere. Da, tinctura - acest produs alcoolic, metoda de preparare a perfuziei de alcool sau vodca la o varietate de fructe, nuci, ierburi și condimente. În afară de cedru de mai sus și piper, există multe alte exemple de realizare ale băuturii. Și un fel de boabe sau fructe pot fi puse într-o sticlă de scopuri pur estetice - orice infuzie este preparat în prealabil, și, astfel, este filtrat necesar.






Principiul alimentară simplu: plante proaspete sau uscate, condimente sau fructe umplute alkogolesoderzhaschey alcool sau alte lichide și lăsate timp de câteva săptămâni, timp în care unele uleiuri esențiale și alte componente vor fi transferate de la substratul selectat (de exemplu, Rowan boabe) în alcool. Apoi, băutura este filtrată în flacoane din sticlă de culoare închisă și hrănite ca de masă sau este utilizat ca medicament.

Cum de a găti tincturile de alcool

tinctură finite poate avea rezistență ridicată, de până la 45% ob.spirta și aroma poate fi arbitrară, în funcție de ingredientele selectate: și dulceag (dar nu prea dulce), și gorchaschey și acru, etc.

Cum de a găti tincturile de alcool

Rețete tincturi alcool

Tinctura de scorțișoară pe:
- 1 litru de alcool (sau vodca - grad vodca este mai slabă);
- 100 g de pudră de scorțișoară (grosier).
Se toarnă alcool scorțișoară, închideți capacul sticla (sau banca) și se lasă la loc întunecos, timp de 2 săptămâni. Apoi se strecoara si bea sticla.
Scorțișoară în această rețetă poate fi înlocuită cu 200 g de garoafe și apoi rândul său, tinctura de cuișoare.
Ușor de lichior de afine:
- 700 ml de vodca;
- polstakana ostuzhennoy fierte și apă;






- 300-350 g fructe de afine;
- 1 cană zahăr tos.
Merișor, se spală, se usucă și se macină. Se toarnă vodca masa rezultată și se lasă timp de aproximativ o oră. Apoi se strecoara amestecul și se stoarce prin tifon. Se toarnă în perfuzie tensionată de apă în avans prokipyachonnuyu și se adaugă zahăr. Toate se amestecă și se lasă la infuzat timp de o zi. Totul! băutură o băutură alcoolică este gata.

Cum de a găti tincturile de alcool

Lichioruri "Becherovka":
- 1 L de vodca;
- 200 ml de alcool;
- 250-300 g de apă la sirop;
- 150 g de sirop de zahăr;
- 1 linguriță anason;
- 1 baton de scorțișoară;
- 15-20 buc. cuișoare asteriscuri;
- 8-10 mazăre de piper negru;
- 2-3 buc. cardamom;
- puțină coajă de portocală (1 o fâșie îngustă de o lungime de aproximativ 5 cm).
În general, „Becherovka“ - un lichior ceh, dar vă vom spune despre tinctura cu un gust similar. Ia-un bol de 1,5 litri cu capac, se toarnă-l în alcool și votcă, se toarnă condimente, se acoperă și se lasă să se infuzeze timp de o săptămână. Periodic, perfuzia poate fi agitată. După această perioadă, se prepară siropul: 150 g zahăr se amestecă cu 150 g de apă, a pus pe foc și să aștepte până când zahărul se dizolvă, fără fierbere. Se răcește și se toarnă într-o tinctura. Capacitatea în care este gătit siropul, se clătește cu apă și se toarnă în aceeași perfuzie. Valoarea totală a produsului finit trebuie să fie de 1,5 litri. Se lasă să se infuzeze timp de 2-4 zile, apoi se strecoara prin tifon sau un bandaj și puteți invita oaspeții.

Cum de a găti tincturile de alcool

tincturi medicinale

Unele medicamente tincturi mulți oameni cumpara in farmacii, dar, de asemenea, le poate găti. Fa-o mai bine in toamna, după recolta de fructe și plante aromatice, dar ceva ce poate fi gătită în timpul iernii.
Tinctura de păducel:
- 1 litru de alcool (sau vodca);
- 100 g de boabe de păducel.
boabe de păducel trebuie să potoloch și se toarnă alcoolul. Drink infuzat timp de 2 săptămâni, apoi se strecoara. Ia ca un sedativ.

Cum de a găti tincturile de alcool

Pepper tinctura:
- 1 L de vodca;
- 1 pod de piper roșu.
Capacitatea selectat pune piper si umple-l cu vodca. Se lasa sa se infuzeze timp de 2 săptămâni, apoi se scoate vodca piper. Această băutură în cantități mici (1 lingura de trei ori pe zi) pot fi utilizate ca medicamente în frig.
Și mai jos este o altă infuzie de droguri.
Tinctura pe sunătoare:
- 0,5 l de alcool;
- 100 g planta Hypericum (frunze și flori).
Sunătoare se toarnă alcool și să insiste pentru o săptămână, apoi se strecoara. Puteți lua o răceală.

Cum de a găti tincturile de alcool