Cum să vă rugăm să gemene băiat - răspunsurile femeilor

Cum cum ar fi gemeni.

2) Gemenii sunt foarte politicos, un pic de funcționari care nu le plac oamenii neglijent și neinstruiți.

Dacă vă simțiți ca acasă capacitatea de a surprinde și încântare - start!Cum să vă rog, un barbat Gemeni

Cum să vă rugăm să gemene băiat - răspunsurile femeilor
În primul rând trebuie să ne concentrăm atenția asupra lui însuși. Acest lucru poate fi departe de a fi ușor, pentru că omul Gemeni foarte mare Fidget. Desigur, draga de femeile iubesc frumusețea și originalitatea.

Cum să se comporte în cazul în care dumneavoastră aleșii Geamăn

Primul lucru pe care trebuie să se concentreze asupra Gemeni însuși. Acesta nu poate fi la fel de simplu puzzle-uri, ca oameni-Gemeni - neliniștite teribil. Reprezentanții acestui semn pot fi considerate favorite de avere, le place frumusețea feminină, aprecia originalitatea.

Pentru a-l vă rog, să-l impresionezi, trebuie să lucreze la aspectul lor. Trebuie să încercăm să fie destul atât la modă și elegant. Puteți utiliza o altă femeie viclean, să se înconjoare de oameni, acest lucru este podzadorilo lui mai mult.

Nu vă grăbiți să-l aloce în mod direct printre ceilalți bărbați predat „palmier“, să se manifeste în sine, face ceva. După ce simți că acest om este interesat de tine, treceți la trucuri mai rafinate. Sub trucuri nu înseamnă aspectul dvs., așa că trebuie să fie impecabil. Aici vorbim despre lumea ta interioară să fie dezvăluie în mod activ.

Pentru a realiza iubirea de oameni Gemeni trebuie să fie personalitate interesantă și puternică. O femeie care are o armonie intelectuală cu gemeni de sex masculin, are toate șansele de a cădea în dragoste cu acest om mercurial. El a iubit-o și nu l-ar schimba vreodată. Nu acorde o atenție la ceea ce omul tău îi place să zâmbească peste tot și strălucește ca soarele. Aceasta este doar modul de comportamentul său, nu fac vreodată comentarii în această privință.

De fapt, leul - natura este grațios și du-te cu el mână în mână poate fi ales numai. Singurul leu de sex masculin va fi o lungă și alege meticulos. Bărbat leu mândru, care au nevoie să admire în mod constant, și nici măcar nu se bâlbâie de neajunsurile sale ar trebui, un risc ridicat de a răni oferta sa, sufletul vulnerabil.

Leii sunt foarte gelos, nu iartă trădarea. Deci, nu merg prea departe și de a face leul gelos, ei bine, dacă numai un pic. În plus, leii vin într-o furie în cazul în care sunt comparate cu alți bărbați, el este singurul! Lions - regi, și cer ascultare absolută. Principalul lucru pe care oamenii din acest semn de foc - dragoste și grijă. Și îmi place leul va fi adevărat, atâta timp cât simt și simt grija și dragostea pentru tine.

Senzație de plenitudine poate fi obținută numai cu un leu într-o relație deschisă. Lions vor să fie învingători, dar ei preferă să te sacrifici care se încadrează aproape în picioare. Lung și departe leul nu va rula pentru o femeie, iar în cazul în care sa decis să genereze interes în acest om de foc, acesta trebuie să fie constant în câmpul vizual.Lions în pat - o creaturi subțire, vulnerabile și romantice, precum și pentru punerea în aplicare a acțiunilor de succes lenjerie de pat, leul trebuie să fie încredere deplină în partenerul tău. Leii nu sunt forțe de securitate, și femeile cu dorința de forță de sex, presiune, lupta - leul nu este cea mai bună alegere.

Cum să vă rog, un om virgin.

Acesta este un tip special de om căruia o femeie nu este ca partener, ca un prieten. În scopul de a câștiga fată un om, trebuie să fie în măsură să mă controleze și să stoc curaj și răbdare. Astfel de oameni în primul rând să acorde o atenție intelectului, și după exterior. Imaginea femeii trebuie să fie elegant și natural. Fecioarele tind să nu-și piardă capul din dragoste și la alegerea unui partener de viață se potrivesc virgine cu extremă precauție și de îngrijire.


Vrei să știi cum să intereseze
femeia Gemeni Balanta? Principalul lucru - nu
pierde capul. Gemeni este cu siguranta
irezistibil. La o întâlnire cu el poise
Balanta dispare. Nu te grăbi
pentru a da inima persoanei care
Determinarea viitorul nu este promis.


Gemenii vor avea întotdeauna un milion de proiecte
și zeci de mii de planuri. Balanta accepta
acest lucru este destul de dificil. și
inconstanță deja vizibile Gemeni
prima întâlnire. Acest semn dublu
greu de înțeles. Dar el nu a echilibra
inferior. Rezultatul este un
„Lupta“ două strategii similare,
tactici, instrumente.


Cum să înțeleagă că Gemenii iubesc? Uniunea
cu Balanta este usor. Twin - maestru
seductie. Toate cuvintele lui, faptele
poate fi nimic mai mult decât un truc.
Nu ești dezgustat? atunci să
partener să creadă că el este un romantic
joc. Curând Gemeni se încadrează în dragoste, relaxați-vă
și „câștiga“, oferind mâna și inima lui.
Aici va fi o surpriză. Căsătorit și are
Gemeni descoperă că iubitul
Acesta este ascuns în spatele romantismul,
indecizie, a subliniat
feminin Balanta. Și acest lucru este - Oțel
determinare și o voință de fier, tenace
d. Un cuplu de așteptare pentru o mulțime de teste în viață.
Dar, de regulă, printre acestea divorțează
semnele sunt rare.


Cum de a câștiga un Scorpion Gemeni


La întrebarea cum să intereseze un om
Gemeni, Scorpion femeie intuitiv
El știe răspunsul. Ea nu a avut nevoie să se joace. Într-o astfel
Femeile au toate caracteristicile care pot
atrage atenția Gemeni și mai târziu
țineți-l. Această senzualitate, puterea
și mister. De un interes deosebit, curiozitatea
Gemeni este cel mai recent.


Masculin feminin semn Scorpion
atrage tinerețe veșnică, inconstanță
și pozitiv. Se caută să se
mai aproape de a înțelege modul în care acest lucru este posibil.
Într-o relație cu un Gemeni Scorpion
Este între două lumini. dualitate
natura rațională semn de înțelegere
extrem de dificil. omul Gemeni
contradictorii, inconsistente. el atunci
El susține că neagă. Scorpion pe
această turnură a evenimentelor se încadrează în
stupoare. Pentru femei sunt nestatornici
natura de neînțeles.

Femeia - Omul Gemeni, în primul rând apreciază inteligența, capacitatea de a purta o conversație, pentru a spune o mulțime de noi și interesante. Dacă acest om va avea un bun simț al umorului, acesta va fi un mare plus pentru el. Deoarece Gemenii înșiși sunt instabile și nestatornici, au nevoie de un partener mai echilibrat, care să le poată armoniza. Cu toate acestea, punctele de vedere și interesele între cei doi nu ar trebui să fie foarte diferite, sau certuri nu pot fi evitate. Fata - Gemenii nu poate rămâne indiferentă și externe om de date. puterea și încrederea Lui ar trebui să se reflecte în corpul său fizic. Dacă un om are o formă fizică bună și caracterul calitățile de mai sus, o femeie - Gemeni nu va fi ușor să reziste farmecelor sale.

Comportamentul geamăn iubitor de sex masculin nu este cu mult diferit de felul său în afara relației. Chiar și în prezența și în prezența de fata oficiale el ar flirta dreapta și la stânga. Rulati-l sau accese de furie gelos - este inutil. Aceasta este natura, care împreună cu el să trăiască într-un sens constant de impermanenței. Aici este o tautologie, reflectă pe deplin caracterul acestui semn vant. Twin - aventurier, aventurier, care necesită noutate constantă de senzații, impresii și emoții. Partenerul său trebuie să fie la fel de ușor de a merge și de a înțelege toate contradicțiile din sufletul iubitei sale.

Hush, doamnelor! Acest lucru nu înseamnă că se va schimba tu stânga și la dreapta. Gemeni - una dintre cele mai sigure semne ale zodiacului, care este foarte fidel iubitei sale, el pur și simplu nu-i place restricții, cum ar fi: „nu merg acolo și să nu o fac.“ Dacă aveți posibilitatea să-i dea din timp în timp pentru a acoperi în mod liber, atunci viața ta de familie un om se va transforma într-un basm minunat.