Departamentul de Urologie a Spitalului nostru

Departamentul de Urologie a Spitalului de Copii din România a fondat în 1986, este specializată în tratamentul dezvoltării urinare complicate ale tractului defecte ale sistemului de reproducere și uro - anomalii Proctologic la copii și adolescenți.Filiala are cea mai mare experiență românească în tratamentul copiilor cu incontinență urinară severă (exstrophy, epispadias, mielodisplazie), malformații ale tractului urinar superior (hydroureteronephrosis, hidronefroză, PMR), anomalii ale uterului si vaginului (aplazie, agenezie vaginale), anomalii sexuale (androgin, VDKN), diferite variante ale dublarea sistemului urogenital.

Departamentul Centrului opereaza patologie si chirurgie a organelor de reproducere, condus de profesorul VV NikolaevaDepartamentul de dezvoltat o metodă unică de epispadias tratament, hipospadias, stricturi uretrale, reflux vezico-ureteral, aplazia vaginului si colului uterin, corectarea pelvine la extrophy, ureterohydronephrosis, ureteroceles și colab.

Punerea în aplicare a unui program eficient de corectie chirurgicala a incontinenta si urina la copii cu hernie spinarii.

O atenție deosebită este acordată dezvoltării și aplicării tratamentului chirurgical endoscopic minim invaziva de reflux vezico-ureteral, ureterocelului, obstrucția vezicii urinare, criptorhidism, și altele.

Rezultatele tratamentului sunt în concordanță cu standardele internaționale general acceptate.
Ward este proiectat pentru 60 de paturi și oferă toate tehnicile moderne de diagnostic, inclusiv imagistica prin rezonanta magnetica, angiografie, Urodinamica, endoscopie si altele.