exerciții eficiente pentru presa abdominala la domiciliu in imagini cum a pompa presei,

exerciții eficiente pentru presa abdominala la domiciliu in imagini cum a pompa presei,

Scop: Acest bormașină este conceput pentru bărbați și femei, pentru dezvoltarea musculaturii abdominale directe și oblice. La fel ca push-up-uri. Acest exercițiu se efectuează culcat pe podea.* Pentru a se angaja mai intens obliques atunci când efectuează acest exercițiu, aveți nevoie pentru a roti corpul într-o direcție și apoi în direcția opusă, se deplasează cotul drept spre genunchiul stâng și cotul stâng - la dreapta. Funcția principală a acestui exercițiu - pentru a consolida stomac.

Scop: Exercitiul este conceput pentru dezvoltarea flexorilor șoldului, precum și oblice și drept abdominal. Un astfel de exercițiu pentru presa sunt avantajoase prin aceea că ele pot efectua la domiciliu, și vă puteți dezvolta separat pentru acest program special de formare pentru a pierde în greutate, de exemplu, în cazul în care obiectivul dvs. este de a pierde excesul de greutate.

Tehnica 1. Intinde-te pe podea, cu picioarele îndoite, picioare, prinde bare de perete bara de la șold dispuse vertical, mâinile în spatele capului.

* Dacă mutați trunchiul peretelui suedez și picioarele asigura cea mai mică, se va face o gamă mai mare de mișcare și să se implice în această lucrare flexorii șoldului. Într-o măsură mai mică exercițiu pentru consolidarea coapse, exerciții mai ales pentru intarirea abdomenului.


Nutriție: Creatina monohidrat

* În cazul în care organismul este situat mai departe de bancă, aceasta va fi mai ușor să efectueze creșterea prin reducerea iliopsoasului, tensorul fasciei musculare si direct lata, șolduri. Acest bormașină este ideal pentru bărbați și femei.

Scop: Acest exercițiu este pentru presa si coapse este destinat pentru dezvoltarea mușchiului drept abdominal și direct șold, poate fi realizată atât de către bărbați și fete

* Pentru a transfera sarcina la obliques, puteți face alternativ transformă corpul într-o direcție și apoi într-o altă direcție, la fiecare iterație succesive.
Nutrition: Proteine ​​din zer

Scop: Exercițiile sunt concepute pentru a consolida rectus abdominis. Exercitarea ca pofta bloc de top. dar se realizează în timp ce stau cu spatele la greutățile.

2. Ridicați picioarele într-o poziție verticală, apoi ridicați vasul și să încerce să transforme corpul până când capul a lovit genunchi. Interesant: program de formare patra la o presă

* Pentru o lucrare izolată a mușchilor abdominali este necesară pentru a reduce gama de mișcare de cădere fără genunchi sub orizontală, păstrând doar o ușoară curbură a coloanei vertebrale.

Scop: Exercitiul este conceput pentru a acționa asupra rectus și abdominis într-o măsură mai mică obliques, mușchii precum și directe ale coapselor. Puteți face, utilizați bara pentru pull-up-uri de prindere largă

Scop: Exercitarea este, în principal pentru dezvoltarea mușchilor abdominali oblici. Efectuate fără utilizarea oricărui echipament exercițiu acasă. nevoie doar gantere sau un grif gol.

Tehnica: 1. permanent, picioarele în afară, spatele drept. 2. Puneți-vă mușchii gâtului trapezul la partea din spate a mușchiului deltoid, fără a ține gâtul prea mult

* Acest exercițiu, de asemenea, poate fi realizată în timp ce stătea pe o bancă, cu picioarele departate, care deține coapsa fixă ​​pentru a ghida sarcina pe muschii doar zhivota.Pitanie: Suplimente

Scop: Exercitarea utilizează în principal obliques externe și interne, care implică munca ca rectus zhivota.Vypolnyaetsya un antrenor special pentru pierderea în greutate

2. Rotiți pelvisului dintr-o parte în alta, încercând să păstreze umerii nemișcat pe tot parcursul exercițiului. Genunchii ușor îndoit, deplasarea centrului de sprijin nu este pe degetele de la picioare, și tocuri care nu se desprind din baza în timpul rotației.