În cazul în care pentru a începe la căpșuni de plante - plante - fructe si legume

În cazul în care pentru a începe la căpșuni de plante - plante - fructe si legume

Cine dintre noi nu-i place căpșuni: fiecare copil așteaptă cu nerăbdare apariția ei. S-ar părea destul de căpșuni în timp ce cultivate în zonele suburbane ale țării noastre. Cu toate acestea, în scopul de a crește căpșuni dulci, suculente și sănătoase, o abordare mai serioasă și aprofundată la selecția de răsaduri.Deci, după cum știți, răsaduri de căpșuni sunt înrădăcinate rozete pe mustata ei, pe care ea dă din abundență suficientă. Și în această etapă, și fac greșeli, care afectează caracteristicile de randament și gustative ale fructului viitorului. Multe grădinari, chiar și cei mai experimentați nu fac dreptate acestui fapt, rezultând în frustrare și devin numeroase. Nu poate fi utilizat pentru înrădăcinare priză de perete toate disponibile, în special a ne îndepărta de arbust înalt luxuriantă. În acest caz, nu veți obține o calitate recolta abundenta. Este necesar să se determine în prealabil tufiș cu cel mai mare randament (de obicei, de mici dimensiuni, oferind nu mai mult de 3-4 mustață). Este necesar să se prevadă câteva mustăți, taie restul cu mașini de tuns speciale. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu mare atenție, astfel încât să nu dăuneze în nici un fel planta în sine.

Următorul lucru de făcut - pentru a transforma peste puieți noi arbuști. Și alegerea de răsaduri de căpșuni continuă în această etapă. Asigurați-vă că pentru a inspecta fiecare tufiș a crescut. Potrivit pentru plantare numai una care constă din cel puțin trei tulpini de frunze verzi care au o culoare uniformă. Cu toate acestea, nevoia de atenție și de un tufiș Bud, așa-numita inima. Rinichi ar trebui să fie suficient de bine dezvoltate. În stare perfectă și trebuie să fie sistemul de rădăcină de răsaduri de căpșuni. Deci, numai acele arbuști care îndeplinesc toate condițiile de mai sus ar trebui să fie folosite ca noile tufișuri răsaduri de căpșuni. Cu grijă corespunzătoare, astfel de răsaduri pot da o recoltă bună în primul an de creștere.

Acest lucru se aplică acelor plante care cresc în mod direct de pe site-ul tau. Aici fiecare grădinar poate determina în mod independent calitatea de mustăți și prize. Dar cum să fie în atunci când ajunge răsaduri la rândul comercianților de piață obișnuită? Aici ar trebui să acorde o atenție și grijă deosebită. În acest caz, toate condițiile enumerate mai sus sunt potrivite pentru selectarea răsaduri pe piață cu achiziționarea. Un sistem radicular puternic, un aspect exterior sănătos de răsaduri dezvoltat de rinichi - toate acestea trebuie să fie în răsaduri de căpșuni de înaltă calitate. În acest caz, dacă observați chiar pete mici de culoare galbenă de pe frunze de răsaduri, în orice caz, nu-l cumpere. Acest lucru poate indica dezvoltarea unor boli distructive, atât pentru plante specifice și toate celelalte plante care cresc în apropierea acesteia. Desigur, puteți verifica cu vânzătorul soiului de căpșuni pe care le oferă, precum și pe baza informațiilor primite pentru a trage o concluzie în ceea ce privește pentru a se obține și fertilitatea. Cu toate acestea, o garanție că vânzătorul vă va spune adevărul, din păcate, este neglijabilă. Acesta este motivul pentru care mulți experți recomandă insistent să cumpere răsaduri de căpșuni exclusiv de magazine specializate, cu licență și toate certificatele necesare care confirmă gradul, calitatea tuturor plantelor vândute.Cu toate acestea, în scopul de a crește un zel foarte bun, fructele, care va aduce o recoltă mare, este necesar nu numai pentru a alege răsaduri, dar, de asemenea, să îndeplinească toate condițiile necesare pentru aterizare și transplantul acestuia. Wells în care aveți de gând să planteze plantele tinere, de asemenea, trebuie să se pregătească în avans. Dezgropa răsaduri ar trebui să fie o brazdă de pământ fertil. Asigurați-vă că pentru a se toarnă după plantare nouă Bush căpșuni. Acest lucru este necesar pentru a planta cât mai curând posibil stick la noua locație pentru ea. Și, desigur, de iluminat. Maturarea căpșuni este posibilă numai cu iluminare corespunzătoare. De aceea, atunci când planifică amplasarea de căpșuni ar trebui să aleagă să se concentreze pe puntea de soare în aer liber.

Folosind toate aceste sfaturi simple, puteți alege cu ușurință o calitate răsaduri de căpșuni și să aibă ceva timp să se bucure de fructele ei dulce, suculent și mari.

În cazul în care pentru a începe la căpșuni de plante - plante - fructe si legume

În cazul în care pentru a începe la căpșuni de plante - plante - fructe si legume

În cazul în care pentru a începe la căpșuni de plante - plante - fructe si legume

Ce părere ai despre asta?

Există o serie de dificultăți care pot complica procesul acestei metode de creștere a plantelor. K.

Caracteristici de îngrijire. Plantele tinere sunt transplantate în fiecare an în oală nouă, care diametrul pe.

Ce plante de interior ar trebui să înceapă acasă? Un culori bine alese nu numai a îmbunătăți en.

1. Carnation turc, de asemenea, numit bărbos (Dianthus barbatus L), deoarece fiecare floare IME.

El iubirile de irigare, de cultivare a terenului. Când rădăcina ajunge la dimensiunea unei nuci, face furaje suplimentare.

Reguli simple pentru a obține un rezultat bun. Mărar ai smuls din grădină, yavlyaets.

webgreenland.com - portal de știri pentru oameni creativi!

Pentru cineva portalul webgreenland.com?!
portal de știri creată pentru artiști, pasionaților, meșteșugari și craftswomen, organizatorii de expoziții, târguri, ateliere și orice alte activități în toate domeniile de creativitate și meserii!

Ce portalul webgreenland.com?!
Despre Artizanat, de actualizări și promoții în magazine și lucru manual stăpâni pe ei înșiși, la expoziții - condițiile de participare, anunțuri și rapoarte de la ei, adică, toate știrile din lumea brodată!


portal de știri pentru oameni creativi!