Interviu cu Sergey Lazarev

După cum sa dovedit, Sergey Lazarev în viață destul de prietenos și de ajutor. El sa întâlnit cu corespondentul TOPBEAUTY revistei și a vorbit despre lui priveliștilor secrete. Despre dacă este necesar pentru a trăi visul de stele, auzi de la steaua.Arăți întotdeauna o mare. Peste parul de multe ori conjure stiliști? Puteți face față fără ajutorul lor?

Tot ceea ce se referă la coafuri pe platourile de filmare, în viața de zi cu zi, eu nu o mai face el însuși. Știu cum să trateze părul lor și știu ce mi se potrivește și ce nu. Stivuire - fac mea, dar am o tunsoare, desigur, va face profesioniști.

Cum ar trebui să aibă grijă de un om modern,?

Să începem cu faptul că, în principiu, el trebuie să aibă grijă de ei înșiși într-un fel. Stereotipul cu privire la acest tip ar trebui să fie bine îngrijită - o relicvă a trecutului. În Europa, faptul că un om are grijă de ea însăși, nu un semn de orientare sexuală sau orice alte anomalii din România sunt diferite. În cazul în care un tip folosește o cremă, aceasta nu înseamnă că este ceva în neregulă.

Ce crezi că este prea mult pentru un om să aibă grijă de ei înșiși?

Injecțiile și excursii prea frecvente la saloane de înfrumusețare. Nu înțeleg de ce unele dintre cele mai „umflate“ buzele lui.

Ai face o dată procedura nu este specific bărbaților?

Când am făcut tatuajul pe picioarele mele, a trebuit să-și radă ouăle.Da, și vreau să spun că am cea mai numeroasă, fierbinte și devotat fan clubului. Ei sunt foarte activi: pe oricare ceremonie lor cu nimeni confuz. În primul rând, fanii mei sunt întotdeauna cu afișe. În al doilea rând, există întotdeauna galben, așa cum este - numele de marcă de fanii mei, culoarea fan club.

Interviu cu Sergey Lazarev
Ai cumva încurajează membrii clubului său ventilator pentru activitatea?

Fiecare fan, desigur, există un vis albastru - pentru a deveni o fată sau un prieten Sergeya Lazareva. Este posibil?

Totul este clar cu prietenie și asistență reciprocă. Dar poate fi o fată Sergey Lazarev?

Sincer, cariera mea nu a avut nici o relație pe termen lung cu fanii.

Ce ai putea speria într-o fată?

Nu-mi place prea intruziv și activă. Cred că fetele ar trebui să fie cu o anumită parte din mister și inaccesibilitate.

Ar trebui să trăiesc fată visează de o stea?

Pentru a fi sincer, eu cred că a doua jumătate a căuta în jur. Ceea ce vezi la televizor, este de doar 20% din drepturile. Telespectatorii vedea doar o imagine, și foarte adesea persoana în viața nu ca pe ecran. Deci, nu este nevoie de a idealiza oameni, în special cei care nu sunt familiarizați cu tine.

Dragostea pentru a căuta un număr: în sfera activității sale, în cercul său social în oraș. Nici o interdicție de a visa, dar trebuie să fie realiste. Dar există cazuri, atunci când artiștii căsătorit fanii lor. Deci, nu spun „niciodată.“

Serezha Lazarev modul în care viața este diferită de artist, pe care le vedem pe ecran?

Emisiuni TV I-verso. Nu există schimbări radicale, dar vreau să spun că în viața mea am o schimbări foarte severe, cum ar fi frecvente de starea de spirit. Nu spun că eu sunt un om rău și rău. Doar nu trebuie să fantezii și idealiza artist. Realitatea poate dezamagi.