semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

Mulți dintre noi încă mai cred în semne prevestitoare. Toată lumea, probabil, a întrebat vreodată ce zgâriat una sau alta parte a corpului. vârful pieptănate a nasului promite o sărbătoare, iar dacă zgâriat urechea, înseamnă că cineva discută tine. Astăzi încercăm să înțelegem, dar ceea ce este unul sau celălalt deget zgâriat, în special inelul.De ce degetul inelar pruriginoasă

Iată câteva semne vechi:

 1. Apollo cu degetul, astfel încât în ​​zilele vechi utilizate pentru a fi numit degetul inelar. Ei au crezut că

semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

este acest deget este responsabil pentru un viitor de succes și slava omului. Semnele au fost atât de norocos pentru cei care au un inel lung, iar vârful rundei, aceasta înseamnă că titularul va avea succes în toate domeniile vieții. Dacă vorbim despre ceva ce acest deget pruriginoasă, apoi au folosit pentru a spune că proprietarul este chinuit cu gânduri ale destinului său viitor sau va hartuiti argumente filosofice.
 • Un alt semn boded pentru cei care au zgâriat vârful libertății degetul inelar de îngrijire și atenție nejustificate. De asemenea, a contat mână. În cazul în care este stânga, așteaptă în fața costurilor ridicate, iar în cazul în care mâna dreaptă, dimpotrivă, va fi fluxul de bani.
 • Dacă degetul itched la o fată nemăritată pe mâna dreaptă, astfel încât partea din față a nuntă, și va pune un inel pe deget. Stânga degetul inelar pieptanat poate indica faptul că alegerea unui om care nu a fost adevărat. Aceasta poate însemna că un tip sau fata a schimbat a doua jumătate a lui. Cu toate acestea, dacă sunteți o femeie căsătorită, iar degetul inelar de pe pruriginoasa mana dreapta - așteptați pentru reaprovizionare în familie.


 • Ce mâncărime alte degete

  semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

  În cazul în care brațul stâng itched degetul mare, înseamnă că aveți un admirator secret, care se teme să te recunosc. La dreapta - aceasta va fi rezolvată problema locuințelor.

  De ce arătătorul senzația de mâncărime pe stânga omul? Poate, boala va fi în curând. Și pe dreapta - promite o mulțime de muncă și fără griji.

  Într-un fel, degetul mijlociu încă din cele mai vechi timpuri este un reprezentant remarcabil pe de o parte umană. Itched degetul mijlociu de la mana stanga, aceasta ar trebui în curând să vă faceți griji cu privire la copiii lor. La dreapta - cineva din familia ta este frică să facă un pas responsabil, poate fi nevoie de participare sau ajutor.

  Zgariat vârful degetului mic de la mâna stângă, el va avea o aventură ușoară cu tânărul sau

  semne Râios degetul inelar de mână la care stânga și dreapta

  fată, dar dacă alegeți să-l facă, se poate transforma într-o relație serioasă puternică. La dreapta - vă va prezenta o surpriză plăcută.

  Dacă mâncărimea pe mâini și degete este situațional, nu este necesar să se teamă, dar dacă persistă o lungă perioadă de timp, și, în plus, există lână, uscăciune, atunci este o ocazie de a vorbi despre boli de piele.